Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.073
  • Stadion: CF SzaX Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3081
CF SzaX Hieny II
442 Tactiek Belzebubik 532
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 44.2
poor Schieten outstanding
poor Passen good
weak Verdedigen good


6e minuut.
Chmielowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielowiec geeft een lange en hoge pass. Korczyk heeft problemen om de bal te vangen. Hausser rent richting de bal. Hausser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Cuzzupoli met een sublieme pass. Bratosławski met een sublieme pass. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bratosławski is nu in balbezit. Bratosławski passt de bal zonder na te denken. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojšin rent richting de bal. Stojšin geeft een hoge lob. Kowalczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Calisto verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielowiec rent richting de bal. Chmielowiec passt de bal met de wreef. Daar is Hausser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hausser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Sidorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratosławski is nu in balbezit. Bratosławski probeert naar een medespeler te passen. Lupi is nu in balbezit. Lupi haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Chmielowiec passt de bal in één keer door. Bratosławski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lupi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupi haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - Hieny II 0:1

23e minuut.
Popielarz kopt de bal weg. Klungelig pakt Calisto de bal. Calisto speelt de bal door. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Hausser heeft problemen om de bal te vangen. Magdziej is nu in balbezit. Lupi verovert de bal door een tackle van achteren. Lupi haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - Hieny II 0:2

33e minuut.
Chmielowiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stojšin is nu in balbezit. Stojšin passt de bal zonder na te denken. Hausser is nu in balbezit. Hausser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Stojšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojšin speelt de bal door. Hausser rent richting de bal. Hausser haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - Hieny II 0:3

37e minuut.
Lupi is nu in balbezit. Stojšin is nu in balbezit. Stojšin met een sublieme pass. Hausser rent richting de bal. Hausser haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Popielarz passt de bal in één keer door. Hausser rent richting de bal. Hausser probeert naar een medespeler te passen. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bratosławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratosławski geeft de bal voor. Hausser springt en kopt de bal. Kowalczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Pop de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - Hieny II 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF SzaX 73%, Hieny II 27%.
CF SzaX - Hieny II 0:4

49e minuut.
Bratosławski is nu in balbezit. Bratosławski passt de bal met de wreef. Lupi is nu in balbezit. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - Hieny II 0:5

51e minuut.
Korczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chmielowiec met een snelle inworp. Stojšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojšin geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - Hieny II 0:6

52e minuut.
Inworp. Bratosławski met een snelle inworp. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi schiet op doel. Kowalczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - Hieny II 0:7

54e minuut.
Bratosławski passt de bal in één keer door. Stojšin speelt de bal door. Pop rent richting de bal. Hausser verovert de bal door een tackle van achteren. Hausser schiet op doel. Kowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hausser is nu in balbezit. Hausser passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Wieczysty de bal onder controle te krijgen. Lupi is nu in balbezit. Lupi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - Hieny II 0:8

60e minuut.
Hausser is nu in balbezit. Wieczysty verovert de bal door een tackle van achteren. Lupi verovert de bal door een tackle van achteren. Lupi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - Hieny II 0:9

66e minuut.
Bratosławski is nu in balbezit. Bratosławski passt de bal in één keer door. Pop rent richting de bal. Hausser verovert de bal door een tackle van achteren. Hausser draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stojšin is nu in balbezit. Stojšin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - Hieny II 0:10

69e minuut.
Cuzzupoli rent richting de bal. Paliło onderschept slim de pass. Paliło geeft een lange en hoge pass. Hausser kopt de bal weg. Lupi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - Hieny II 0:11

72e minuut.
Sidorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojšin geeft een lange en hoge pass. Hausser is nu in balbezit. Hausser geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kowalczyk met een harde bal richting middenveld. Popielarz kan de bal niet met de borst controleren. Stojšin probeert naar een medespeler te passen. Hausser rent richting de bal. Hausser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - Hieny II 0:12

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bratosławski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stojšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojšin geeft een lange en hoge pass. Hausser krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - Hieny II 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF SzaX 68%, Hieny II 32%.
CF SzaX - Hieny II 0:13