Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CZT Co Za Team FC Suns
DOMINACJA Tactiek 5-3-2
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 44
formidabel Schieten goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Gras bereikt de bal nog maar net als eerste. Gras geeft een hoge lob. Cheuk Wing is nu in balbezit. Cheuk Wing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - FC Suns 0:1

4e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Met opzet legt Oleszkiewicz zijn tegenspeler op de grond. Herrera raakt geblesseerd tijdens het duel. Deląg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Myriokefalitakis kan de bal niet met de borst controleren. Birnicu is nu in balbezit. Cheuk Wing rent richting de bal. Cheuk Wing schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Majkrzak passt de bal met de wreef. Birnicu rent richting de bal. Birnicu passt de bal zonder na te denken. Cheuk Wing is nu in balbezit. Cheuk Wing haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin passt de bal met de wreef. Oleszkiewicz rent richting de bal. Oleszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CZT Co Za Team - FC Suns 1:1

13e minuut.
Apaçık heeft problemen om de bal te vangen. Panteleev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oleszkiewicz de bal. Oleszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - FC Suns 2:1

19e minuut.
Bloduch geeft een lange en hoge pass. Daar is Deląg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin haalt uit met een fantastische trap. Mokry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - FC Suns 3:1

27e minuut.
Bloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gras verovert de bal door een tackle van achteren. Gras met een sublieme pass. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cornel geeft de bal voor. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu passt de bal in één keer door. Daar is Cheuk Wing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheuk Wing draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nawotczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Gorawski rent richting de bal. Gorawski probeert naar een medespeler te passen. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu schiet op doel. Nawotczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CZT Co Za Team 51%, FC Suns 49%.
CZT Co Za Team - FC Suns 3:1

48e minuut.
Soydinç is nu in balbezit. Motta verovert de bal door een tackle van achteren. Motta geeft een lange en hoge pass. Caramarin geeft een hoge lob. Panteleev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Myriokefalitakis is nu in balbezit. Gras onderschept slim de pass. Gras passt de bal zonder na te denken. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu schiet op doel. Nawotczyński bokst de bal weg.

50e minuut.
Panteleev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Caramarin de bal. Caramarin passt de bal in één keer door. Oleszkiewicz rent richting de bal. Oleszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Myriokefalitakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Myriokefalitakis passt de bal zonder na te denken. Panteleev probeert naar een medespeler te passen. Oleszkiewicz is nu in balbezit. Oleszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mokry bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Gras passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gorawski de bal. Gorawski passt de bal zonder na te denken. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cornel probeert de bal met de borst te controleren. Cornel geeft een hoge lob. Bloduch kopt de bal weg. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramarin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - FC Suns 4:1

89e minuut.
Birnicu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oleszkiewicz. Birnicu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Majkrzak met een snel genomen vrije trap. Cheuk Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Wing draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CZT Co Za Team 44%, FC Suns 56%.
CZT Co Za Team - FC Suns 4:1