Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ipswich Town fc zarzew 78
igła3testing Tactiek 6b
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 59.9
very good Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Kos met de inworp. Tulkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulkis passt de bal in één keer door. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - fc zarzew 78 0:1

4e minuut.
Pawlica met een sublieme pass. Rognerud heeft problemen om de bal te vangen. Rognerud met een sublieme pass. Koppelmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppelmaa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Letsas verovert de bal door een tackle van achteren. Letsas passt de bal zonder na te denken. Tulkis met een sublieme pass. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel. Piwo bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Külyutmaz rent richting de bal. Tulkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulkis passt de bal met de wreef. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kos met de inworp. Letsas is nu in balbezit. Letsas passt de bal zonder na te denken. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - fc zarzew 78 0:2

19e minuut.
Kos is nu in balbezit. Kos passt de bal zonder na te denken. Tulkis rent richting de bal. Letsas rent richting de bal. Letsas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tulkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulkis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Letsas de bal. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel. Piwo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Külyutmaz met de inworp. Szolomayer geeft een hoge lob. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas draait met de bal, schiet en ... Faragli Gigli probeert de bal aan de voet te houden. Piwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Pośpiech heeft problemen om de bal te vangen. Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos passt de bal in één keer door. Tulkis rent richting de bal. Tulkis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kos passt de bal zonder na te denken. Tulkis is nu in balbezit. Tulkis passt de bal zonder na te denken. Letsas is nu in balbezit. Letsas schiet op doel. Piwo bokst de bal weg.

36e minuut.
Rognerud passt de bal in één keer door. Żołopa rent richting de bal. Koppelmaa onderschept slim de pass. Koppelmaa haalt uit met een fantastische trap. Huenchuleo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - fc zarzew 78 1:2

41e minuut.
Boldurescu passt de bal in één keer door. Tulkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulkis speelt de bal door. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ipswich Town 57%, fc zarzew 78 43%.
FC Ipswich Town - fc zarzew 78 1:2

49e minuut.
Degregori met een sublieme pass. Tulkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulkis geeft de bal voor. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas haalt uit met een fantastische trap. Piwo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer onderschept slim de pass. Szolomayer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kos geeft een lange en hoge pass. Letsas krijgt zijn hoofd ertegen. Piwo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Żołopa verovert de bal door een tackle van achteren. Żołopa geeft de bal voor. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Blečić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos onderschept slim de pass. Kos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Blečić onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kos zal de hoekschop nemen. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Külyutmaz rent richting de bal. Külyutmaz speelt de bal door. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel. Leyton probeert de bal aan de voet te houden. Piwo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński geeft de bal voor. Manunza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rognerud is nu in balbezit. Rognerud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Piwo probeert naar een medespeler te passen. Degregori kopt de bal weg. Daar is Leyton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Letsas is nu in balbezit. Letsas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Külyutmaz zal de hoekschop nemen. Letsas springt en kopt de bal. Daar is Leyton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolomayer onderschept slim de pass. Szolomayer schiet op doel. Piwo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ipswich Town 64%, fc zarzew 78 36%.
FC Ipswich Town - fc zarzew 78 1:2