Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Chełmek Legia_Warszawa
xys Tactiek Obrona
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
56.9 gemiddelde waardering 59.1
very good Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen formidable


6e minuut.
Mogyoródi passt de bal met de wreef. Koekuyt is nu in balbezit. Papaggelis verovert de bal door een tackle van achteren. Steiger rent richting de bal. Steiger schiet op doel. Anghelinii verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Gia Huy probeert naar een medespeler te passen. Speriatu kopt de bal weg. Steiger rent richting de bal. Steiger draait met de bal, schiet en ... Anghelinii werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Padilla verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla geeft een lange en hoge pass. Speriatu rent richting de bal. Speriatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Legia_Warszawa 0:1

27e minuut.
Speriatu passt de bal met de wreef. Dobski is nu in balbezit. Ivancioiu onderschept slim de pass. Ivancioiu geeft een lange en hoge pass. Seidenreiter springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Palagyi kan de bal niet met de borst controleren. Mogyoródi rent richting de bal. Palagyi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palagyi krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Ivancioiu geeft een hoge lob. Seidenreiter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomoşoiu is nu in balbezit. Tomoşoiu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ivancioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivancioiu met een sublieme pass. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu schiet op doel. Gia Huy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Chełmek - Legia_Warszawa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Chełmek 53%, Legia_Warszawa 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Chełmek - Legia_Warszawa 1:1

48e minuut.
García geeft de bal voor. Alonso is nu in balbezit. Alonso geeft de bal voor. Steiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiger draait met de bal, schiet en ... Anghelinii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Nedeljkov is nu in balbezit. Nedeljkov geeft een lange en hoge pass. Daar is Hinc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. Anghelinii verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaggelis rent richting de bal. Alonso met een sublieme pass. Palagyi is nu in balbezit. Palagyi haalt uit met een fantastische trap. Gia Huy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Seidenreiter rent richting de bal. Seidenreiter draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gia Huy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palagyi probeert de bal met de borst te controleren. Palagyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - Legia_Warszawa 2:1

71e minuut.
Lin met een sublieme pass. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu passt de bal zonder na te denken. Speriatu rent richting de bal. Speriatu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Viggiani onderschept slim de pass. Viggiani geeft een hoge lob. Nedeljkov geeft een hoge lob. Steiger rent richting de bal. Steiger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Tomoşoiu speelt de bal door. Seidenreiter is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kısakürek. Kısakürek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Chełmek 51%, Legia_Warszawa 49%.
KS Chełmek - Legia_Warszawa 2:1