Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV-ARASSH Ezit
MALAGA Tactiek Zofia
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
51.7 gemiddelde waardering 52.2
solid Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen good


4e minuut.
Rosada verovert de bal door een tackle van achteren. Rosada geeft de bal voor. Van Dessel kopt de bal weg. Pařízek rent richting de bal. Pařízek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Dalmasio rent richting de bal. Dalmasio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Savisaar de bal. Napieralski onderschept slim de pass. Napieralski haalt uit met een fantastische trap. Kotnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Pařízek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoianu onderschept slim de pass. Rosada onderschept slim de pass. Pařízek is nu in balbezit. Pařízek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De Vinici met de inworp. Dalmasio speelt de bal door. Fontela is nu in balbezit. Fontela geeft de bal voor. Wilchowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Van Dessel is nu in balbezit. Van Dessel passt de bal in één keer door. Pařízek is nu in balbezit. Pařízek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV-ARASSH - Ezit 1:0

36e minuut.
Alemşah geeft de bal voor. De Vinici bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vinici probeert naar een medespeler te passen. Wilchowski is nu in balbezit. Wilchowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosada met een sublieme pass. Spiridonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridonov geeft een lange en hoge pass. Van Dessel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musialik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosada is nu in balbezit. Rosada geeft de bal voor. Van Dessel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV-ARASSH 52%, Ezit 48%.
SV-ARASSH - Ezit 1:0

46e minuut.
Põld komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Tannila speelt de bal door. Spiridonov geeft de bal voor. Daar is Olarán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Dessel rent richting de bal. Van Dessel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Corredor komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Echterhoff geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spiridonov met een snelle inworp. Tannila is nu in balbezit. Tannila geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Zorović de bal. Wilchowski is nu in balbezit. Wilchowski schiet op doel. Yalong probeert de bal aan de voet te houden. Kotnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV-ARASSH - Ezit 1:1

79e minuut.
Olarán bereikt de bal nog maar net als eerste. Olarán geeft een hoge lob. Napieralski rent richting de bal. Napieralski haalt uit met een fantastische trap. Kotnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV-ARASSH - Ezit 1:2

84e minuut.
Vişoianu geeft een lange en hoge pass. Musialik is nu in balbezit. Musialik passt de bal in één keer door. Daar is Napieralski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napieralski haalt uit met een fantastische trap. Kotnik bokst de bal weg. Wilchowski is nu in balbezit. Wilchowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Dalmasio passt de bal in één keer door. Fontela rent richting de bal. Fontela geeft een lange en hoge pass. Napieralski is nu in balbezit. Napieralski draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV-ARASSH 56%, Ezit 44%.
SV-ARASSH - Ezit 1:2