Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalówka 1313 Liverpooool
nowa Tactiek Mondo
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 55
goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen goed


1e minuut.
Pancotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pancotti. Pancotti krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Wapenaar speelt de bal door. Topoliatis kopt de bal weg. Ashaari Shamsuddin rent richting de bal. Pelicano onderschept slim de pass. Pelicano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Topoliatis de bal. Petardo is nu in balbezit. Topoliatis maakt een afschuwelijke overtreding. Topoliatis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

29e minuut.
Gmitrzak passt de bal in één keer door. Aliyiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyiv passt de bal zonder na te denken. Pelicano is nu in balbezit. Pelicano haalt uit met een fantastische trap. Zafirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Aliyiv probeert naar een medespeler te passen. Pelicano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herman. Herman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalówka 1313 37%, Liverpooool 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stalówka 1313 - Liverpooool 0:0

49e minuut.
Aliyiv passt de bal in één keer door. Gmitrzak rent richting de bal. Gmitrzak geeft een hoge lob. Pelicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelicano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Nieto rent richting de bal. Nieto met een sublieme pass. Gálvez Burgos is nu in balbezit. Tsartsaris rent richting de bal. Tsartsaris geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Nieto heeft problemen om de bal te vangen. Nieto passt de bal in één keer door. Gálvez Burgos is nu in balbezit. Tsartsaris is nu in balbezit. Tsartsaris geeft een hoge lob. Wapenaar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Daar is Demirezen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmitrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmitrzak geeft een lange en hoge pass. Pelicano is nu in balbezit. Pelicano haalt uit met een fantastische trap. Zafirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Wirt passt de bal met de wreef. Aliyiv is nu in balbezit. Aliyiv passt de bal zonder na te denken. Pelicano is nu in balbezit. Pelicano schiet op doel. Zafirov bokst de bal weg.

88e minuut.
Wirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wirt geeft de bal voor. Ashaari Shamsuddin heeft problemen om de bal te vangen. Pelicano rent richting de bal. Pelicano draait met de bal, schiet en ... Zafirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalówka 1313 37%, Liverpooool 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stalówka 1313 - Liverpooool 0:0