Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CZT Co Za Team CF SzaX
DOMINACJA Tactiek 442
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 27.2
uitmuntend Schieten matig
goed Passen zwak
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık geeft de bal voor. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin haalt uit met een fantastische trap. Pop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Caramarin is nu in balbezit. Magdziej legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caramarin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Panteleev neemt zijn aanloop. Kowalczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - CF SzaX 1:0

8e minuut.
Panteleev speelt de bal door. Caramarin heeft problemen om de bal te vangen. Caramarin speelt de bal door. Oleszkiewicz rent richting de bal. Oleszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - CF SzaX 2:0

11e minuut.
Olsztyński is nu in balbezit. Olsztyński geeft de bal voor. Myriokefalitakis met een sublieme pass. Caramarin rent richting de bal. Caramarin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Popielarz kopt de bal weg. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık passt de bal in één keer door. Oleszkiewicz is nu in balbezit. Oleszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık passt de bal zonder na te denken. Oleszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszkiewicz schiet op doel. Kowalczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - CF SzaX 3:0

24e minuut.
Cuzzupoli speelt de bal door. Bloduch is nu in balbezit. Bloduch geeft een hoge lob. Oleszkiewicz is nu in balbezit. Oleszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - CF SzaX 4:0

28e minuut.
Jahura met een sublieme pass. Bloduch rent richting de bal. Bloduch speelt de bal door. Oleszkiewicz is nu in balbezit. Oleszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - CF SzaX 5:0

31e minuut.
Wieczysty rent richting de bal. Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev passt de bal in één keer door. Oleszkiewicz rent richting de bal. Oleszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - CF SzaX 6:0

32e minuut.
Caramarin rent richting de bal. Caramarin geeft een lange en hoge pass. Apaçık rent richting de bal. Oleszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - CF SzaX 7:0

38e minuut.
Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev passt de bal zonder na te denken. Caramarin met een sublieme pass. Oleszkiewicz is nu in balbezit. Oleszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop geeft een hoge lob. Jahura speelt de bal door. Apaçık rent richting de bal. Apaçık haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - CF SzaX 8:0

43e minuut.
Caramarin met een sublieme pass. Oleszkiewicz rent richting de bal. Oleszkiewicz passt de bal met de wreef. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk bokst de bal weg.

44e minuut.
Magdziej geeft een lange en hoge pass. Myriokefalitakis is nu in balbezit. Myriokefalitakis geeft een lange en hoge pass. Oleszkiewicz rent richting de bal. Oleszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Myriokefalitakis kopt de bal weg. Apaçık probeert de bal met de borst te controleren. Apaçık passt de bal met de wreef. Oleszkiewicz rent richting de bal. Oleszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CZT Co Za Team 25%, CF SzaX 75%.
CZT Co Za Team - CF SzaX 8:0

50e minuut.
Oleszkiewicz is nu in balbezit. Oleszkiewicz passt de bal in één keer door. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık schiet op doel. Kowalczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

53e minuut.
Myriokefalitakis met een sublieme pass. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyk is nu in balbezit. Caramarin onderschept slim de pass. Caramarin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Myriokefalitakis is nu in balbezit. Myriokefalitakis passt de bal in één keer door. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Popielarz heeft problemen om de bal te vangen. Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev met een sublieme pass. Oleszkiewicz is nu in balbezit. Oleszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Brůcha onderschept slim de pass. Myriokefalitakis probeert naar een medespeler te passen. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - CF SzaX 9:0

60e minuut.
Motta kopt de bal weg. Myriokefalitakis met een sublieme pass. Klungelig pakt Apaçık de bal. Cuzzupoli rent richting de bal. Cuzzupoli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Myriokefalitakis passt de bal in één keer door. Panteleev heeft problemen om de bal te vangen. Panteleev passt de bal in één keer door. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Brůcha rent richting de bal. Brůcha passt de bal met de wreef. Caramarin rent richting de bal. Caramarin schiet op doel. Kowalczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - CF SzaX 10:0

73e minuut.
Apaçık is nu in balbezit. Pop is nu in balbezit. Oleszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Oleszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - CF SzaX 11:0

78e minuut.
Myriokefalitakis is nu in balbezit. Brůcha is nu in balbezit. Brůcha met een sublieme pass. Oleszkiewicz rent richting de bal. Oleszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Brůcha rent richting de bal. Brůcha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pop de bal. Oleszkiewicz is nu in balbezit. Oleszkiewicz schiet op doel. Kowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Korczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloduch geeft de bal voor. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık geeft de bal voor. Kowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Motta met de inworp. Klungelig pakt Apaçık de bal. Apaçık geeft de bal voor. Caramarin rent richting de bal. Caramarin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Magdziej trapt de bal weg. Motta heeft problemen om de bal te vangen. Panteleev speelt de bal door. Apaçık rent richting de bal. Apaçık draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - CF SzaX 12:0

87e minuut.
Oleszkiewicz rent richting de bal. Panteleev is nu in balbezit. Panteleev met een sublieme pass. Apaçık rent richting de bal. Apaçık draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - CF SzaX 13:0

89e minuut.
Pop geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bloduch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Caramarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caramarin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CZT Co Za Team 24%, CF SzaX 76%.
CZT Co Za Team - CF SzaX 13:0