Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.073
  • Stadion: FC Zarzew Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 37636
fc zarzew 78 KS Chełmek
6b Tactiek xys
53% Balbezit 47%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 14
60.2 gemiddelde waardering 63.8
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Asta onderschept slim de pass. Tomoşoiu rent richting de bal. D`Andrea rent richting de bal. D`Andrea draait met de bal, schiet en ... Huenchuleo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Balsam kopt de bal weg. Lin geeft een hoge lob. D`Andrea kopt de bal weg. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu draait met de bal, schiet en ... Huenchuleo bokst de bal weg.

33e minuut.
Piotrkowczyk is nu in balbezit. Piotrkowczyk passt de bal zonder na te denken. Révfi is nu in balbezit. Szolomayer onderschept slim de pass. Szolomayer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tomoşoiu controleert de bal met de borst. Bloch rent richting de bal. Boldurescu is nu in balbezit. Bloch onderschept slim de pass. Bloch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc zarzew 78 70%, KS Chełmek 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc zarzew 78 - KS Chełmek 0:0

48e minuut.
Letsas speelt de bal door. Szolomayer rent richting de bal. Met opzet legt Moeller zijn tegenspeler op de grond. Moeller krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Tulkis is nu in balbezit. Letsas is nu in balbezit. Tulkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - KS Chełmek 1:0

58e minuut.
Żołopa rent richting de bal. Żołopa geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Puiu de bal onder controle te krijgen. Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Żołopa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lin met de inworp. Ivancioiu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Boldurescu probeert naar een medespeler te passen. Lin rent richting de bal. Lin passt de bal zonder na te denken. Ivancioiu geeft de bal voor. Bloch krijgt zijn hoofd ertegen. Huenchuleo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Tulkis is nu in balbezit. Tulkis speelt de bal door. Daar is Szolomayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Anghelinii werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - KS Chełmek 2:0

69e minuut.
Balsam geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kos met de inworp. Boldurescu speelt de bal door. Tulkis geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc zarzew 78 56%, KS Chełmek 44%.
fc zarzew 78 - KS Chełmek 2:0