Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.073
  • Stadion: CF SzaX Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3022
CF SzaX FC Suns
442 Tactiek 5-3-2
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 44.2
redelijk Schieten zeer goed
slecht Passen matig
zwak Verdedigen matig


8e minuut.
Birnicu is nu in balbezit. Birnicu passt de bal met de wreef. Cheuk Wing is nu in balbezit. Cheuk Wing draait met de bal, schiet en ... Pop probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - FC Suns 0:1

9e minuut.
Inworp. Romanowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Majkrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majkrzak passt de bal zonder na te denken. Birnicu geeft de bal voor. Kowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Gras bereikt de bal nog maar net als eerste. Gras speelt de bal door. Pop rent richting de bal. Birnicu onderschept slim de pass. Birnicu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Majkrzak verovert de bal door een tackle van achteren. Majkrzak met een sublieme pass. Cheuk Wing rent richting de bal. Birnicu rent richting de bal. Birnicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - FC Suns 0:2

26e minuut.
Romanowicz rent richting de bal. Wieczysty rent richting de bal. Birnicu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Birnicu krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Wieczysty geeft een hoge lob. Inworp. Romanowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birnicu rent richting de bal. Birnicu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Majkrzak kopt de bal weg. Birnicu rent richting de bal. Birnicu passt de bal in één keer door. Cheuk Wing rent richting de bal. Cheuk Wing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gras bereikt de bal nog maar net als eerste. Gras passt de bal met de wreef. Cuzzupoli is nu in balbezit. Cuzzupoli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Herrera de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek geeft een lange en hoge pass. Herrera heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Wieczysty de bal. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak passt de bal in één keer door. Cheuk Wing rent richting de bal. Cheuk Wing draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Korczyk met een sublieme pass. Cornel rent richting de bal. Cornel geeft een hoge lob. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kowalczyk trapt de bal weg van het doel. Gras rent richting de bal. Gras passt de bal in één keer door. Birnicu rent richting de bal. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Gras met een snelle inworp. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak met een sublieme pass. Klungelig pakt Birnicu de bal. Birnicu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF SzaX 65%, FC Suns 35%.
CF SzaX - FC Suns 0:2

46e minuut.
Popielarz rent richting de bal. Popielarz passt de bal met de wreef. Korczyk probeert naar een medespeler te passen. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Mokry met een harde bal richting middenveld. Wieczysty kopt de bal weg. Gras probeert naar een medespeler te passen. Cheuk Wing is nu in balbezit. Cheuk Wing haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Romanowicz passt de bal zonder na te denken. Majkrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkrzak passt de bal met de wreef. Cheuk Wing rent richting de bal. Cheuk Wing haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Gras passt de bal in één keer door. Cheuk Wing is nu in balbezit. Magdziej begaat een overtreding. Cheuk Wing is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gras neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kowalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Magdziej geeft de bal voor. Inworp. Gras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheuk Wing is nu in balbezit. Cheuk Wing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pop geeft een lange en hoge pass. Inworp. Romanowicz met de inworp. Daar is Majkrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majkrzak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Birnicu is nu in balbezit. Birnicu passt de bal in één keer door. Popielarz met een sublieme pass. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek geeft de bal voor. Mokry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Wieczysty onderschept slim de pass. Majkrzak onderschept slim de pass. Majkrzak geeft een hoge lob. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Sidorowski heeft problemen om de bal te vangen. Cuzzupoli is nu in balbezit. Gras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gras krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Romanowicz rent richting de bal. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak passt de bal met de wreef. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Romanowicz is nu in balbezit. Romanowicz met een sublieme pass. Birnicu rent richting de bal. Birnicu draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - FC Suns 0:3

76e minuut.
Korczyk speelt de bal door. Kuler rent richting de bal. Kuler geeft de bal voor. Cuzzupoli rent richting de bal. Cuzzupoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Pop trapt de bal weg van het doel. Gras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Majkrzak speelt de bal door. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wieczysty bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu rent richting de bal. Birnicu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gras kopt de bal weg. Olsztyński heeft problemen om de bal te vangen. Cheuk Wing is nu in balbezit. Cheuk Wing haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Romanowicz geeft de bal voor. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu passt de bal met de wreef. Gras rent richting de bal. Gras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gras speelt de bal door. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Wing schiet op doel. Kowalczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SzaX - FC Suns 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF SzaX 70%, FC Suns 30%.
CF SzaX - FC Suns 0:4