Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.073
  • Stadion: Hieny II Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 22574
Hieny II CZT Co Za Team
Belzebubik 532 Tactiek DOMINACJA
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 53.4
formidabel Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Lupi met een sublieme pass. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Apaçık krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Bratosławski kopt de bal weg. Lupi is nu in balbezit. Lupi passt de bal met de wreef. Hausser is nu in balbezit. Hausser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Stojšin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Motta de bal. Bloduch probeert naar een medespeler te passen. Hausser is nu in balbezit. Hausser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - CZT Co Za Team 1:0

24e minuut.
Daar is Bratosławski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratosławski met een sublieme pass. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi draait met de bal, schiet en ... Nawotczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Piker geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Motta met een snelle inworp. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Piker geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Motta met de inworp. Apaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaçık draait met de bal, schiet en ... Ringel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hieny II 54%, CZT Co Za Team 46%.
Hieny II - CZT Co Za Team 1:0

48e minuut.
Hausser kopt de bal weg. Jahura speelt de bal door. Myriokefalitakis is nu in balbezit. Hausser onderschept slim de pass. Hausser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - CZT Co Za Team 2:0

78e minuut.
Stojšin passt de bal zonder na te denken. Bloduch rent richting de bal. Hausser verovert de bal door een tackle van achteren. Hausser draait met de bal, schiet en ... Nawotczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Stojšin speelt de bal door. Lupi is nu in balbezit. Hausser rent richting de bal. Hausser schiet op doel. Nawotczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - CZT Co Za Team 3:0

90e minuut.
Paliło geeft een hoge lob. Inworp. Cisteacov met de inworp. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hieny II 69%, CZT Co Za Team 31%.
Hieny II - CZT Co Za Team 3:0