Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ipswich Town Hieny II
igła3testing Tactiek Belzebubik 532
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
51.2 gemiddelde waardering 50.6
very good Schieten formidable
solid Passen good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Bratosławski met de inworp. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojšin geeft een hoge lob. Hausser maakt een snoekduik en kopt de bal. Piwo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Stojšin is nu in balbezit. Stojšin geeft een lange en hoge pass. Lupi is nu in balbezit. Lupi haalt uit met een fantastische trap. Piwo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - Hieny II 0:1

12e minuut.
Kiełpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognerud bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełpiński is nu in balbezit. Kiełpiński schiet op doel. Ringel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ipswich Town - Hieny II 1:1

25e minuut.
Chudzio passt de bal zonder na te denken. Gaona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratosławski begaat een overtreding. Bratosławski krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Chudzio onderschept slim de pass. Chudzio probeert naar een medespeler te passen. Stojšin met een sublieme pass. Lupi rent richting de bal. Lupi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Suwak verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kiełpiński de bal. Stojšin begaat een overtreding. Stojšin krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Chmielowiec met de inworp. Stojšin probeert naar een medespeler te passen. Bratosławski rent richting de bal. Bratosławski geeft een lange en hoge pass. Hausser krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kiełpiński geeft een lange en hoge pass. Piker heeft problemen om de bal te vangen. Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Inworp. Pośpiech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pawlica geeft een hoge lob. Hoàng Bảo geeft de bal voor. Daar is Paliło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pośpiech geeft een lange en hoge pass. Gaona geeft een hoge lob. Paliło rent richting de bal. Rognerud onderschept slim de pass. Rognerud schiet op doel. Ringel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ipswich Town 44%, Hieny II 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ipswich Town - Hieny II 1:1

53e minuut.
Lupi is nu in balbezit. Pawlica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lupi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pawlica speelt de bal door. Lupi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

54e minuut.
Rognerud heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Bảo is nu in balbezit. Idini is nu in balbezit. Hoàng Bảo onderschept slim de pass. Hoàng Bảo schiet op doel. Ringel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Stojšin is nu in balbezit. Stojšin passt de bal zonder na te denken. Leyton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser verovert de bal door een tackle van achteren. Hausser draait met de bal, schiet en ... Piwo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Kiełpiński rent richting de bal. Kiełpiński geeft een lange en hoge pass. Hoàng Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Bảo draait met de bal, schiet en ... Ringel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Suwak kan de bal niet met de borst controleren. Hausser is nu in balbezit. Hausser heeft problemen om de bal te vangen. Hausser schiet op doel. Piwo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - Hieny II 1:2

65e minuut.
Pawlica probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Pośpiech de bal onder controle te krijgen. Chudzio rent richting de bal. Kiełpiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełpiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Suwak is nu in balbezit. Suwak geeft een hoge lob. Chudzio controleert de bal met de borst. Rognerud bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognerud draait met de bal, schiet en ... Ringel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Paliło geeft een hoge lob. Daar is Suwak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwak geeft een hoge lob. Hoàng Bảo rent richting de bal. Hoàng Bảo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Gaona passt de bal met de wreef. Pośpiech rent richting de bal. Gaona probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Bảo rent richting de bal. Hoàng Bảo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Chmielowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlica onderschept slim de pass. Calisto verovert de bal door een tackle van achteren. Rognerud verovert de bal door een tackle van achteren. Rognerud schiet op doel. Ringel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Calisto rent richting de bal. Calisto geeft een lange en hoge pass. Hausser is nu in balbezit. Hausser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ipswich Town - Hieny II 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ipswich Town 38%, Hieny II 62%.
FC Ipswich Town - Hieny II 1:3