Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Chełmek CF SzaX
xys Tactiek 442
55% Balbezit 45%
12% Spel op eigen helft 88%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 26.4
uitstekend Schieten slecht
solide Passen zwak
solide Verdedigen zwak


2e minuut.
Ivancioiu geeft een lange en hoge pass. Bloch is nu in balbezit. Pop legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bloch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bloch legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - CF SzaX 1:0

6e minuut.
Paszek kopt de bal weg. Lin is nu in balbezit. Lin geeft een lange en hoge pass. Tomoşoiu is nu in balbezit. Tomoşoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tomoşoiu rent richting de bal. Tomoşoiu schiet op doel. Kowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Daar is Lin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lin speelt de bal door. Paszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszek geeft een lange en hoge pass. Bloch maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ivancioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu geeft een hoge lob. Tomoşoiu is nu in balbezit. Bloch rent richting de bal. Bloch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - CF SzaX 2:0

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puiu met de inworp. Lin speelt de bal door. Paszek is nu in balbezit. Paszek schiet op doel. Kowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Bloch probeert naar een medespeler te passen. Daar is Magdziej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bloch is nu in balbezit. Bloch haalt uit met een fantastische trap. Magdziej probeert de bal aan de voet te houden. Kowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Olsztyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bloch rent richting de bal. Bloch draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - CF SzaX 3:0

27e minuut.
Klungelig pakt Olsztyński de bal. Tomoşoiu rent richting de bal. Tomoşoiu geeft de bal voor. Paszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - CF SzaX 4:0

30e minuut.
Paszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszek probeert naar een medespeler te passen. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - CF SzaX 5:0

33e minuut.
Paszek geeft een hoge lob. Daar is Tomoşoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomoşoiu passt de bal zonder na te denken. Bloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - CF SzaX 6:0

40e minuut.
Bloch rent richting de bal. Bloch geeft de bal voor. Magdziej kan de bal niet met de borst controleren. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Magdziej de bal. Bloch verovert de bal door een tackle van achteren. Bloch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - CF SzaX 7:0

42e minuut.
Paszek kopt de bal weg. Tomoşoiu is nu in balbezit. Bloch is nu in balbezit. Bloch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - CF SzaX 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Chełmek 16%, CF SzaX 84%.
KS Chełmek - CF SzaX 8:0

46e minuut.
D`Andrea komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lin rent richting de bal. Lin geeft de bal voor. Tomoşoiu heeft problemen om de bal te vangen. Tomoşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - CF SzaX 9:0

48e minuut.
Ivancioiu geeft een lange en hoge pass. Paszek kopt de bal weg. Tomoşoiu rent richting de bal. Tomoşoiu schiet op doel. Kowalczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - CF SzaX 10:0

57e minuut.
Magdziej kopt de bal weg. Olsztyński is nu in balbezit. D`Andrea onderschept slim de pass. D`Andrea geeft een lange en hoge pass. Kowalczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - CF SzaX 11:0

60e minuut.
Inworp. Ivancioiu met een snelle inworp. Lin geeft een lange en hoge pass. Paszek springt en kopt de bal. Kowalczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - CF SzaX 12:0

63e minuut.
Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu passt de bal in één keer door. Lin is nu in balbezit. Lin geeft een lange en hoge pass. Tomoşoiu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
D`Andrea kopt de bal weg. Daar is Paszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszek verovert de bal door een tackle van achteren. Paszek schiet op doel. Kowalczyk bokst de bal weg.

65e minuut.
Paszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszek geeft een hoge lob. Kowalczyk probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu probeert de bal met de borst te controleren. Ivancioiu geeft de bal voor. Kowalczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. D`Andrea is nu in balbezit. D`Andrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - CF SzaX 13:0

67e minuut.
Paszek is nu in balbezit. Paszek passt de bal met de wreef. Tomoşoiu is nu in balbezit. Tomoşoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - CF SzaX 14:0

68e minuut.
Tomoşoiu onderschept slim de pass. Tomoşoiu passt de bal met de wreef. Révfi speelt de bal door. D`Andrea is nu in balbezit. D`Andrea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cullá zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin geeft een lange en hoge pass. D`Andrea bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Andrea haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk bokst de bal weg.

72e minuut.
Kowalczyk probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu kopt de bal weg. Lin probeert de bal met de borst te controleren. Lin geeft een lange en hoge pass. Tomoşoiu krijgt zijn hoofd ertegen. Kowalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Kowalczyk met een sublieme pass. Ivancioiu kopt de bal weg. Daar is Wieczysty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lin geeft een hoge lob. D`Andrea springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Puiu is nu in balbezit. Daar is Puiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puiu geeft een hoge lob. D`Andrea krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu geeft een hoge lob. D`Andrea kopt de bal weg. Paszek rent richting de bal. Paszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Chełmek - CF SzaX 15:0

86e minuut.
Paszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert D`Andrea de bal onder controle te krijgen. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu geeft de bal voor. Kowalczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Chełmek 9%, CF SzaX 91%.
KS Chełmek - CF SzaX 15:0