Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CZT Co Za Team Stalówka 1313
DOMINACJA Tactiek nowa
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52.1 gemiddelde waardering 51.3
excellent Schieten adequate
solid Passen good
good Verdedigen outstanding


4e minuut.
Domański is nu in balbezit. Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev passt de bal zonder na te denken. Daar is Caramarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caramarin haalt uit met een fantastische trap. Zafirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Klungelig pakt Caramarin de bal. Demirezen rent richting de bal. Demirezen passt de bal zonder na te denken. Oleszkiewicz is nu in balbezit. Oleszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Oleszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petardo met een sublieme pass. Zelek rent richting de bal. Oleszkiewicz onderschept slim de pass. Oleszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Oleszkiewicz is nu in balbezit. Panteleev rent richting de bal. Motta rent richting de bal. Motta geeft de bal voor. Oleszkiewicz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Jahura bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsartsaris verovert de bal door een tackle van achteren. Tsartsaris passt de bal zonder na te denken. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Panteleev geeft een hoge lob. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta probeert naar een medespeler te passen. Domański rent richting de bal. Domański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Navas kopt de bal weg. Caramarin is nu in balbezit. Demirezen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demirezen krijgt een gele kaart. Caramarin raakt geblesseerd tijdens het duel. Panteleev met een snel genomen vrije trap. Oleszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Zafirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CZT Co Za Team - Stalówka 1313 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CZT Co Za Team 47%, Stalówka 1313 53%.
CZT Co Za Team - Stalówka 1313 1:0

46e minuut.
Panteleev met een sublieme pass. Caramarin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demirezen. Caramarin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Panteleev met een snel genomen vrije trap. Oleszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Brůcha passt de bal in één keer door. Daar is Panteleev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panteleev met een sublieme pass. Caramarin is nu in balbezit. Caramarin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tsartsaris geeft een hoge lob. Bloduch rent richting de bal. Nieto verovert de bal door een tackle van achteren. Nieto geeft een lange en hoge pass. Thiesen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Myriokefalitakis is nu in balbezit. Myriokefalitakis passt de bal zonder na te denken. Kasparov bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszkiewicz onderschept slim de pass. Oleszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CZT Co Za Team 52%, Stalówka 1313 48%.
CZT Co Za Team - Stalówka 1313 1:0