Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Richmond33 Saska Małkinia
Pasieka Tactiek Nie bijta cias
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
52.1 gemiddelde waardering 49.6
uitmuntend Schieten uitstekend
goed Passen matig
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Rupena speelt de bal door. Castano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castano speelt de bal door. Rupena is nu in balbezit. Rupena schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Saska Małkinia 0:1

6e minuut.
Revé rent richting de bal. Bikácsy rent richting de bal. Revé onderschept slim de pass. Revé schiet op doel. Lunev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Jędryka kopt de bal weg. Revé is nu in balbezit. Revé met een sublieme pass. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bayona probeert de bal met de borst te controleren. Bayona geeft een lange en hoge pass. Güzel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pinand is nu in balbezit. Pinand draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Lunev rent richting de bal. Revé verovert de bal door een tackle van achteren. Revé passt de bal zonder na te denken. Pinand is nu in balbezit. Pinand haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikácsy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinand. Pinand krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Vargas passt de bal met de wreef. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Richmond33 - Saska Małkinia 1:1

21e minuut.
Kapucha rent richting de bal. Revé is nu in balbezit. Revé geeft een lange en hoge pass. Pinand springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Saska Małkinia 2:1

42e minuut.
Castano rent richting de bal. Güzel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bayona. Bayona krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond33 41%, Saska Małkinia 59%.
Richmond33 - Saska Małkinia 2:1

46e minuut.
Kapucha passt de bal in één keer door. Zsíros heeft problemen om de bal te vangen. Lunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé onderschept slim de pass. Revé schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Kapucha geeft de bal voor. Buitenspel voor Castano. Goede buitenspelval van de verdediging. Testorio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Revé de bal. Revé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka passt de bal zonder na te denken. Lunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé verovert de bal door een tackle van achteren. Revé haalt uit met een fantastische trap. Tomalak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pinand rent richting de bal. Pinand schiet op doel. Tomalak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Saska Małkinia 3:1

55e minuut.
Pinand is nu in balbezit. Bikácsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand verovert de bal door een tackle van achteren. Pinand schiet op doel. Tomalak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Saska Małkinia 4:1

57e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas passt de bal met de wreef. Lunev probeert de bal aan de voet te houden. Pinand is nu in balbezit. Pinand schiet op doel. Tomalak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Bayona met een sublieme pass. Klungelig pakt Revé de bal. Bikácsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand verovert de bal door een tackle van achteren. Pinand haalt uit met een fantastische trap. Tomalak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Revé is nu in balbezit. Revé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Saska Małkinia 5:1

60e minuut.
Bikácsy kopt de bal weg. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas geeft de bal voor. Revé heeft problemen om de bal te vangen. Revé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Saska Małkinia 6:1

67e minuut.
Vianello kopt de bal weg. Matiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiko passt de bal met de wreef. Castano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Revé raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Rybel komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapucha begaat een overtreding. Jędryka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jędryka met een snel genomen vrije trap. Pinand rent richting de bal. Pinand schiet op doel. Tomalak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - Saska Małkinia 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond33 27%, Saska Małkinia 73%.
Richmond33 - Saska Małkinia 7:1