Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.074
  • Stadion: Old Trafford
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 19123
Manchester_United F.C. KS Walczaki
4-4-2 Tactiek zmodyfikowana 1
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 54.8
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Mariona probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bıçakçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bıçakçı passt de bal met de wreef. Blerincă rent richting de bal. Blerincă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United F.C. - KS Walczaki 0:1

11e minuut.
Jęczeń is nu in balbezit. Blerincă onderschept slim de pass. Blerincă met een sublieme pass. Mariona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Bolaris rent richting de bal. Hallap geeft de bal voor. Bolaris geeft een hoge lob. Mariona krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Ganea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mudronja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Sike onderschept slim de pass. Sike geeft een lange en hoge pass. Ganea geeft een hoge lob. Jęczeń krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Bıçakçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bıçakçı passt de bal in één keer door. Brébion speelt de bal door. Mariona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariona draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United F.C. - KS Walczaki 0:2

33e minuut.
Bıçakçı probeert naar een medespeler te passen. Brébion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brébion geeft een lange en hoge pass. Mariona rent richting de bal. Mariona schiet op doel. Mudronja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blerincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Blerincă geeft een lange en hoge pass. Bıçakçı rent richting de bal. Bıçakçı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Blerincă onderschept slim de pass. Mariona is nu in balbezit. Blerincă rent richting de bal. Mariona is nu in balbezit. Mariona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester_United F.C. 60%, KS Walczaki 40%.
Manchester_United F.C. - KS Walczaki 0:2

46e minuut.
da Silva komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ganea verovert de bal door een tackle van achteren. Bıçakçı verovert de bal door een tackle van achteren. Bıçakçı speelt de bal door. Blerincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Blerincă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. da Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mostowiak speelt de bal door. Jęczeń heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brébion. Brébion krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Menichelli verovert de bal door een tackle van achteren. Menichelli probeert naar een medespeler te passen. Baumann probeert naar een medespeler te passen. Ferretti rent richting de bal. Ferretti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester_United F.C. 47%, KS Walczaki 53%.
Manchester_United F.C. - KS Walczaki 0:2