Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LubiePlacki KKS Łomianki
333333 Tactiek 2023 ulepszona
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 49.3
average Schieten excellent
excellent Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Zrnanović rent richting de bal. Raggiotto verovert de bal door een tackle van achteren. Raggiotto passt de bal met de wreef. Rolón is nu in balbezit. Rolón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Niggemann maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Arcay kopt de bal weg. Klekowski heeft problemen om de bal te vangen. Przybyłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyłowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Inworp. Michalczewski met de inworp. Arcay bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcay geeft een lange en hoge pass. Przybyłowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Stan is nu in balbezit. Stan geeft een lange en hoge pass. Böő controleert de bal met de borst. Przybyłowski rent richting de bal. Przybyłowski haalt uit met een fantastische trap. Gowland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Włodarski de bal. Arcay bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcay haalt uit met een fantastische trap. Gowland probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan geeft een hoge lob. Anuszewski kopt de bal weg. de Luz is nu in balbezit. de Luz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Aggelis met een sublieme pass. Vasilescu heeft problemen om de bal te vangen. Vasilescu passt de bal zonder na te denken. Michalczewski geeft een lange en hoge pass. Przybyłowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klekowski rent richting de bal. Klekowski passt de bal zonder na te denken. Böő bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Przybyłowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Doeltrap. Gowland trapt de bal weg. Raggiotto kopt de bal weg. de Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. de Luz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Inworp. Rolón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raggiotto is nu in balbezit. Raggiotto geeft een lange en hoge pass. de Luz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LubiePlacki 45%, KKS Łomianki 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LubiePlacki - KKS Łomianki 0:0

47e minuut.
Arcay bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyłowski rent richting de bal. Klekowski onderschept slim de pass. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap. Gowland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Raggiotto is nu in balbezit. Peutinckx tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raggiotto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ariaza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rolón is nu in balbezit. Rolón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LubiePlacki - KKS Łomianki 0:1

60e minuut.
Niggemann kopt de bal weg. Vasilescu heeft problemen om de bal te vangen. Rusoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Niggemann geeft een hoge lob. Klekowski geeft een lange en hoge pass. Rolón is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rolón neemt de hoekschop. Cárcamo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Luz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Michalczewski geeft de bal voor. Daar is Sanamyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu schiet op doel. Gowland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LubiePlacki - KKS Łomianki 1:1

77e minuut.
Włodarski onderschept slim de pass. Włodarski geeft een hoge lob. Anuszewski kopt de bal weg. de Luz rent richting de bal. de Luz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LubiePlacki - KKS Łomianki 1:2

80e minuut.
Arcay is nu in balbezit. Klekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcay verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Peutinckx probeert naar een medespeler te passen. Michalczewski probeert naar een medespeler te passen. Vasilescu speelt de bal door. Arcay is nu in balbezit. Arcay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LubiePlacki - KKS Łomianki 2:2

83e minuut.
Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. de Luz rent richting de bal. Przybyłowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Przybyłowski naar de kleedkamers voor een vroege douche. de Luz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raggiotto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rolón krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LubiePlacki - KKS Łomianki 2:3

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gowland trapt de bal weg van het doel. Anuszewski kopt de bal weg. de Luz rent richting de bal. de Luz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LubiePlacki - KKS Łomianki 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LubiePlacki 41%, KKS Łomianki 59%.
LubiePlacki - KKS Łomianki 2:4