Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Jutrzenka Ropica Polska Potros del Este
lol2 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 42
zeer goed Schieten redelijk
formidabel Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Manea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuś passt de bal in één keer door. Daar is Karpów, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpów draait met de bal, schiet en ... Mosquera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Słoniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyi onderschept slim de pass. Szőnyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - Potros del Este 1:0

3e minuut.
Ghiugan probeert naar een medespeler te passen. Piruşca is nu in balbezit. Karpów begaat een overtreding. Karpów krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Krupa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szőnyi rent richting de bal. Szőnyi passt de bal zonder na te denken. Karpów heeft problemen om de bal te vangen. Karpów draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Krupa kopt de bal weg. Karpów heeft problemen om de bal te vangen. Crawford is nu in balbezit. Crawford geeft een hoge lob. Szőnyi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Karpów raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lo-Yong komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Piruşca onderschept slim de pass. Mrówka geeft een lange en hoge pass. Szőnyi is nu in balbezit. Szőnyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - Potros del Este 2:0

14e minuut.
Kujanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujanpää passt de bal zonder na te denken. Szőnyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyi haalt uit met een fantastische trap. Mosquera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - Potros del Este 3:0

21e minuut.
Longari verovert de bal door een tackle van achteren. Krupa rent richting de bal. Krupa probeert naar een medespeler te passen. Lo-Yong is nu in balbezit. Lo-Yong schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Słoniak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Matusiewicz de bal onder controle te krijgen. Kujanpää geeft een hoge lob. Lo-Yong maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Crawford geeft de bal voor. Słoniak kopt de bal weg. Kujanpää probeert naar een medespeler te passen. Szőnyi is nu in balbezit. Szőnyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mosquera met een harde bal richting middenveld. Kujanpää kopt de bal weg. Szőnyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Krupa rent richting de bal. Krupa passt de bal zonder na te denken. Szőnyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyi haalt uit met een fantastische trap. Mosquera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - Potros del Este 4:0

33e minuut.
Kujanpää rent richting de bal. Kujanpää passt de bal in één keer door. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - Potros del Este 5:0

34e minuut.
Ghiugan probeert naar een medespeler te passen. Kalemba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krupa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szőnyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Krupa de bal. Krupa geeft de bal voor. Klungelig pakt Słoniak de bal. Szőnyi rent richting de bal. Szőnyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - Potros del Este 6:0

37e minuut.
Klungelig pakt Kożukar de bal. Crawford is nu in balbezit. Crawford geeft een lange en hoge pass. Szőnyi krijgt zijn hoofd ertegen. Mosquera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Kujanpää zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Szőnyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szőnyi probeert naar een medespeler te passen. Kujanpää geeft een hoge lob. Lo-Yong springt en kopt de bal. Mosquera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Inworp. Crawford met een snelle inworp. Krupa rent richting de bal. Krupa geeft een hoge lob. Szőnyi krijgt zijn hoofd ertegen. Mosquera bokst de bal weg.

45e minuut.
Kujanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujanpää passt de bal met de wreef. Szőnyi rent richting de bal. Szőnyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - Potros del Este 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jutrzenka Ropica Polska 25%, Potros del Este 75%.
LZS Jutrzenka Ropica Polska - Potros del Este 7:0

49e minuut.
Inworp. Crawford met de inworp. Krupa is nu in balbezit. Krupa geeft de bal voor. Szőnyi springt en kopt de bal. Mosquera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Grosjean met een sublieme pass. Öztürkeri is nu in balbezit. Öztürkeri passt de bal in één keer door. Lo-Yong rent richting de bal. Lo-Yong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Manea passt de bal in één keer door. Daar is Grosjean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grosjean speelt de bal door. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - Potros del Este 7:1

57e minuut.
Ciora is nu in balbezit. Ciora met een sublieme pass. Kujanpää speelt de bal door. Szőnyi is nu in balbezit. Szőnyi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Crawford passt de bal zonder na te denken. Krupa probeert naar een medespeler te passen. Kujanpää speelt de bal door. Szőnyi rent richting de bal. Szőnyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - Potros del Este 8:1

68e minuut.
Inworp. Kordek komt het veld opgelopen. Day komt het veld opgelopen. Česnelis komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Doeltrap. Mosquera trapt de bal weg van het doel. Kujanpää probeert naar een medespeler te passen. Szőnyi is nu in balbezit. Szőnyi haalt uit met een fantastische trap. Mosquera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - Potros del Este 9:1

77e minuut.
Manea passt de bal met de wreef. Longari verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiugan is nu in balbezit. Ghiugan schiet op doel. Prałat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - Potros del Este 9:2

77e minuut.
Szőnyi heeft problemen om de bal te vangen. Szőnyi passt de bal in één keer door. Krupa speelt de bal door. Lo-Yong rent richting de bal. Lo-Yong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Day is nu in balbezit. Day passt de bal in één keer door. Krupa is nu in balbezit. Krupa geeft een hoge lob. Szőnyi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Day passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Matusiewicz de bal. Szőnyi onderschept slim de pass. Szőnyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mosquera met een harde bal richting middenveld. Krupa kopt de bal weg. Klungelig pakt Szőnyi de bal. Szőnyi haalt uit met een fantastische trap. Mosquera probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jutrzenka Ropica Polska 28%, Potros del Este 72%.
LZS Jutrzenka Ropica Polska - Potros del Este 9:2