Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Szociaki Saska Małkinia
442 zs Tactiek Nie bijta cias
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 50.1
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen matig
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Tănăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsescu probeert naar een medespeler te passen. Ermişoğlu rent richting de bal. Ermişoğlu schiet op doel. Tomalak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Saska Małkinia 1:0

5e minuut.
Rymarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymarz geeft een lange en hoge pass. Lippi kopt de bal weg. Canal rent richting de bal. Canal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Canal is nu in balbezit. Zsíros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canal raakt geblesseerd tijdens het duel. Brogno zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ermişoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Saska Małkinia 2:0

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lippi met de inworp. Daar is Salmón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salmón geeft een lange en hoge pass. Ermişoğlu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Salmón probeert naar een medespeler te passen. Canal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lunev. Canal raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Brogno neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Salmón geeft de bal voor. Daar is Zsíros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canal begaat een overtreding. Canal krijgt een gele kaart. Budnicki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wright komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Bikácsy geeft de bal voor. Castano heeft problemen om de bal te vangen. Castano speelt de bal door. Rupena bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Tănăsescu rent richting de bal. Tănăsescu passt de bal in één keer door. Salmón rent richting de bal. Salmón geeft de bal voor. Ermişoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szociaki 27%, Saska Małkinia 73%.
KS Szociaki - Saska Małkinia 2:0

48e minuut.
Canal is nu in balbezit. Lunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Canal is nu in balbezit. Canal haalt uit met een fantastische trap. Tomalak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Saska Małkinia 3:0

53e minuut.
Salmón passt de bal in één keer door. Ermişoğlu is nu in balbezit. Bikácsy maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bikácsy naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ermişoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brogno wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Tănăsescu rent richting de bal. Tănăsescu probeert naar een medespeler te passen. Brogno met een sublieme pass. Ermişoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermişoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tănăsescu passt de bal in één keer door. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright probeert naar een medespeler te passen. Ermişoğlu rent richting de bal. Ermişoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Salmón passt de bal zonder na te denken. Canal is nu in balbezit. Kapucha geeft een hoge lob. Castano is nu in balbezit. Castano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Salmón probeert naar een medespeler te passen. Tănăsescu rent richting de bal. Tănăsescu passt de bal met de wreef. Ermişoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermişoğlu schiet op doel. Tomalak bokst de bal weg.

70e minuut.
Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tănăsescu de bal. Tănăsescu geeft een lange en hoge pass. Canal krijgt zijn hoofd ertegen. Tomalak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ermişoğlu rent richting de bal. Ermişoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Saska Małkinia 4:0

74e minuut.
Salmón met een sublieme pass. Tănăsescu rent richting de bal. Tănăsescu geeft de bal voor. Canal rent richting de bal. Canal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Salmón geeft een lange en hoge pass. Rymarz kan de bal niet met de borst controleren. Ermişoğlu rent richting de bal. Ermişoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Canal is nu in balbezit. Canal haalt uit met een fantastische trap. Tomalak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Saska Małkinia 5:0

80e minuut.
Wright speelt de bal door. Ermişoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermişoğlu passt de bal met de wreef. Canal is nu in balbezit. Canal draait met de bal, schiet en ... Tomalak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Canlı met een harde bal richting middenveld. Wright kopt de bal weg. Daar is Canal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ermişoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ermişoğlu draait met de bal, schiet en ... Tomalak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Saska Małkinia 6:0

86e minuut.
Kapucha is nu in balbezit. Kapucha geeft een hoge lob. Wright speelt de bal door. Ermişoğlu rent richting de bal. Ermişoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Filipoiu onderschept slim de pass. Filipoiu passt de bal met de wreef. Tănăsescu rent richting de bal. Tănăsescu geeft een lange en hoge pass. Canal krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Saska Małkinia 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szociaki 22%, Saska Małkinia 78%.
KS Szociaki - Saska Małkinia 7:0