Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKKF Opoczno Richmond33
Opoczno Tactiek Pasieka
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.1 gemiddelde waardering 52.9
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Salcido is nu in balbezit. Salcido geeft een lange en hoge pass. Ljubibratić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubibratić haalt uit met een fantastische trap. Pasquali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Opoczno - Richmond33 1:0

14e minuut.
Salcido geeft een lange en hoge pass. Kalociński kopt de bal weg. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz geeft een hoge lob. Ljubibratić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Doeltrap. Pasquali met een harde bal richting middenveld. Ricart kopt de bal weg. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos schiet op doel. Pasquali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Salcido zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herczog rent richting de bal. Herczog geeft een lange en hoge pass. Ljubibratić springt en kopt de bal. Pasquali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Opoczno - Richmond33 2:0

27e minuut.
Daar is Panaite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panaite geeft een lange en hoge pass. Domingos kopt de bal weg. Ljubibratić is nu in balbezit. Ljubibratić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Panaite met een sublieme pass. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz geeft een hoge lob. Domingos maakt een snoekduik en kopt de bal. Pasquali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Świercz passt de bal zonder na te denken. Panaite is nu in balbezit. Panaite passt de bal in één keer door. Ljubibratić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubibratić schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Świercz passt de bal zonder na te denken. Ljubibratić is nu in balbezit. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos schiet op doel. Pasquali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Opoczno - Richmond33 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Opoczno 40%, Richmond33 60%.
TKKF Opoczno - Richmond33 3:0

50e minuut.
Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz speelt de bal door. Panaite probeert naar een medespeler te passen. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz passt de bal zonder na te denken. Vargas geeft een hoge lob. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Świercz passt de bal zonder na te denken. Ljubibratić rent richting de bal. Ljubibratić met een sublieme pass. Domingos heeft problemen om de bal te vangen. Domingos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Opoczno - Richmond33 4:0

60e minuut.
De Rybel rent richting de bal. Pinand rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panaite. Panaite krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Vianello probeert naar een medespeler te passen. Panaite rent richting de bal. Panaite passt de bal met de wreef. Domingos rent richting de bal. Domingos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Kalociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubibratić begaat een overtreding. Kalociński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kalociński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pinand is nu in balbezit. Pinand geeft de bal voor. Pərvizzadə speelt de bal door. Domingos kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas onderschept slim de pass. Vargas geeft de bal voor. Pinand rent richting de bal. Pinand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Opoczno - Richmond33 4:1

70e minuut.
Salcido verovert de bal door een tackle van achteren. Salcido speelt de bal door. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos haalt uit met een fantastische trap. Pasquali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Opoczno - Richmond33 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Opoczno 42%, Richmond33 58%.
TKKF Opoczno - Richmond33 5:1