Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Łomianki KS Walczaki
2023 ulepszona Tactiek zmodyfikowana 1
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


41e minuut.
Brébion heeft problemen om de bal te vangen. Brébion probeert naar een medespeler te passen. Mariona rent richting de bal. Mariona schiet op doel. Gowland probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zekić rent richting de bal. Ynclán Pajares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zekić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szymański met een snel genomen vrije trap. Mariona maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Mariona kopt de bal weg. Böő probeert de bal aan de voet te houden. Blerincă is nu in balbezit. Blerincă draait met de bal, schiet en ... Gowland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Łomianki - KS Walczaki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Łomianki 62%, KS Walczaki 38%.
KKS Łomianki - KS Walczaki 0:1

47e minuut.
Sike speelt de bal door. Brébion is nu in balbezit. Brébion speelt de bal door. Blerincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Blerincă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Merelli kan de bal niet met de borst controleren. Merelli geeft de bal voor. Daar is Sike, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Zekić verovert de bal door een tackle van achteren. Ynclán Pajares verovert de bal door een tackle van achteren. Ynclán Pajares geeft de bal voor. de Luz rent richting de bal. de Luz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Pingin met een sublieme pass. Zekić kopt de bal weg. Daar is Beblavý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariona is nu in balbezit. Mariona draait met de bal, schiet en ... Gowland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Raggiotto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anuszewski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Blerincă rent richting de bal. Anuszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Anuszewski geeft een lange en hoge pass. de Luz is nu in balbezit. de Luz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Beblavý kopt de bal weg. Gložinić is nu in balbezit. Blerincă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gložinić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gložinić kan niet meer verder spelen. Batić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Łomianki 51%, KS Walczaki 49%.
KKS Łomianki - KS Walczaki 0:1