Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potros del Este Mrągowia
442 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 55.1
goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Spoljarec is nu in balbezit. Žonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Spoljarec verovert de bal door een tackle van achteren. Spoljarec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - Mrągowia 0:1

9e minuut.
Paluch probeert naar een medespeler te passen. Spoljarec probeert naar een medespeler te passen. Żywicki heeft problemen om de bal te vangen. Żywicki geeft een lange en hoge pass. Dantschotter maakt een snoekduik en kopt de bal. Mosquera bokst de bal weg.

17e minuut.
Langosz rent richting de bal. Ghiugan onderschept slim de pass. Ghiugan passt de bal zonder na te denken. Piruşca rent richting de bal. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Struś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Potros del Este - Mrągowia 1:1

20e minuut.
Żywicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywicki passt de bal in één keer door. Dantschotter rent richting de bal. Dantschotter draait met de bal, schiet en ... Kalemba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mosquera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kalemba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mosquera de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - Mrągowia 1:2

23e minuut.
Spoljarec verovert de bal door een tackle van achteren. Spoljarec passt de bal met de wreef. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter schiet op doel. Mosquera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - Mrągowia 1:3

33e minuut.
Paluch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ämarik geeft de bal voor. Dantschotter is nu in balbezit. Dantschotter schiet op doel. Mosquera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - Mrągowia 1:4

36e minuut.
Żywicki kopt de bal weg. Spoljarec bereikt de bal nog maar net als eerste. Manea maakt een afschuwelijke overtreding. Manea krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Żywicki probeert naar een medespeler te passen. Spoljarec rent richting de bal. Spoljarec geeft een hoge lob. Krupa is nu in balbezit. Krupa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Krupa passt de bal met de wreef. Gordić is nu in balbezit. Žonja speelt de bal door. Gordić geeft de bal voor. Klungelig pakt Kożukar de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Żywicki zal de hoekschop nemen. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - Mrągowia 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potros del Este 59%, Mrągowia 41%.
Potros del Este - Mrągowia 1:5

63e minuut.
Kożukar kopt de bal weg. Klungelig pakt Krupa de bal. Krupa passt de bal met de wreef. Spoljarec bereikt de bal nog maar net als eerste. Spoljarec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Ämarik speelt de bal door. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Žonja. Žonja krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Ciora rent richting de bal. Paluch verovert de bal door een tackle van achteren. Paluch geeft een hoge lob. Dantschotter maakt een snoekduik en kopt de bal. Mosquera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - Mrągowia 1:6

70e minuut.
Paluch geeft de bal voor. Dantschotter heeft problemen om de bal te vangen. Słoniak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dantschotter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spoljarec neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mosquera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spoljarec bereikt de bal nog maar net als eerste. Spoljarec haalt uit met een fantastische trap. Mosquera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - Mrągowia 1:7

77e minuut.
Ghiugan onderschept slim de pass. Ämarik onderschept slim de pass. Krehuven is nu in balbezit. Piruşca verovert de bal door een tackle van achteren. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Struś bokst de bal weg.

82e minuut.
Spoljarec schiet op doel. Mosquera met een sublieme pass. Krupa kopt de bal weg. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ghiugan rent richting de bal. Krehuven legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ghiugan raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Manea neemt zijn aanloop. Struś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - Mrągowia 2:7

88e minuut.
Żywicki geeft de bal voor. Gordić is nu in balbezit. Gordić passt de bal in één keer door. Spoljarec bereikt de bal nog maar net als eerste. Spoljarec schiet op doel. Mosquera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalemba probeert de bal met de borst te controleren. Spoljarec bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - Mrągowia 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potros del Este 67%, Mrągowia 33%.
Potros del Este - Mrągowia 2:8