Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.074
  • Stadion: Old Trafford
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 20536
Manchester_United F.C. Richmond33
4-4-2 Tactiek Pasieka
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 54
uitstekend Schieten uitmuntend
goed Passen goed
formidabel Verdedigen solide


9e minuut.
Mostowiak speelt de bal door. Ferretti is nu in balbezit. Kalociński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferretti raakt geblesseerd tijdens het duel. Jęczeń wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bayona speelt de bal door. Kalociński is nu in balbezit. Kalociński met een sublieme pass. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Ganea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hejmej met de inworp. Vargas geeft de bal voor. Pinand maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Sperauskas is nu in balbezit. Vargas onderschept slim de pass. Vargas geeft een lange en hoge pass. Pinand springt en kopt de bal. Mudronja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United F.C. - Richmond33 0:1

18e minuut.
De Rybel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vargas rent richting de bal. Vargas passt de bal zonder na te denken. Pinand is nu in balbezit. Pinand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Baumann rent richting de bal. Vargas onderschept slim de pass. Vargas met een sublieme pass. De Rybel heeft problemen om de bal te vangen. De Rybel draait met de bal, schiet en ... Mudronja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Mostowiak is nu in balbezit. Vargas onderschept slim de pass. Vargas met een sublieme pass. De Rybel bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rybel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Menichelli speelt de bal door. Jęczeń is nu in balbezit. Jęczeń passt de bal met de wreef. Ferretti rent richting de bal. Ferretti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester_United F.C. 65%, Richmond33 35%.
Manchester_United F.C. - Richmond33 0:1

51e minuut.
Menichelli met een sublieme pass. Buitenspel voor Jęczeń. Goede buitenspelval van de verdediging. Vianello neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Pinand de bal. Pinand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Hejmej probeert naar een medespeler te passen. De Rybel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganea rent richting de bal. Pinand verovert de bal door een tackle van achteren. Pinand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United F.C. - Richmond33 0:2

72e minuut.
Lăscărescu met de inworp. Baumann met een sublieme pass. Lăscărescu speelt de bal door. Ferretti is nu in balbezit. Ferretti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bayona rent richting de bal. Bayona probeert naar een medespeler te passen. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand haalt uit met een fantastische trap. Mudronja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester_United F.C. - Richmond33 0:3

82e minuut.
Jęczeń passt de bal zonder na te denken. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferretti begaat een overtreding. Ferretti krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Mudronja speelt de bal door. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas met een sublieme pass. De Rybel bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rybel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vargas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lăscărescu. Vargas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vargas met een snel genomen vrije trap. De Rybel maakt een snoekduik en kopt de bal. Mudronja bokst de bal weg.

89e minuut.
Klungelig pakt Lăscărescu de bal. Lăscărescu geeft de bal voor. Testorio heeft problemen om de bal te vangen. Jęczeń is nu in balbezit. Jęczeń draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Ganea kopt de bal weg. Bayona speelt de bal door. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester_United F.C. 62%, Richmond33 38%.
Manchester_United F.C. - Richmond33 0:3