Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Szociaki Mrągowia
442 zs Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
65.9 gemiddelde waardering 56.8
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Lippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippi probeert naar een medespeler te passen. Tănăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsescu geeft de bal voor. Canal maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Ermişoğlu passt de bal met de wreef. Canal bereikt de bal nog maar net als eerste. Langosz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Canal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Budnicki neemt de penalty, wat een uithaal! Struś bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Mrągowia 1:0

14e minuut.
Ermişoğlu kopt de bal weg. Paluch kan de bal niet met de borst controleren. Canal onderschept slim de pass. Canal haalt uit met een fantastische trap. Struś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Mrągowia 2:0

16e minuut.
Canal bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmón bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmón met een sublieme pass. Ermişoğlu is nu in balbezit. Ermişoğlu haalt uit met een fantastische trap. Struś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Struś met een sublieme pass. Budnicki kopt de bal weg. Ermişoğlu is nu in balbezit. Ermişoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lippi kan de bal niet met de borst controleren. Salmón rent richting de bal. Salmón geeft een lange en hoge pass. Ermişoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermişoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ermişoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Druga geeft een lange en hoge pass. Stasiuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ermişoğlu rent richting de bal. Canal is nu in balbezit. Canal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Stasiuk kopt de bal weg. Spoljarec rent richting de bal. Spoljarec passt de bal in één keer door. Stasiuk is nu in balbezit. Stasiuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Salmón speelt de bal door. Klungelig pakt Ermişoğlu de bal. Paluch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Paluch naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Canal rent richting de bal. Langosz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Canal raakt geblesseerd tijdens het duel. Ermişoğlu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Struś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Mrągowia 3:0

38e minuut.
Cezveci bereikt de bal nog maar net als eerste. Cezveci met een sublieme pass. Druga rent richting de bal. Stasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Stasiuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Langosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Langosz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salmón met een snelle inworp. Canal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ermişoğlu passt de bal met de wreef. Tănăsescu is nu in balbezit. Tănăsescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ermişoğlu de bal. Ermişoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szociaki 39%, Mrągowia 61%.
KS Szociaki - Mrągowia 3:0

49e minuut.
Basarab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Budnicki probeert de bal met de borst te controleren. Budnicki passt de bal in één keer door. Canal rent richting de bal. Canal haalt uit met een fantastische trap. Struś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Salmón kopt de bal weg. Canal bereikt de bal nog maar net als eerste. Canal passt de bal met de wreef. Ermişoğlu is nu in balbezit. Ermişoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Inworp. Żywicki met een snelle inworp. Spoljarec bereikt de bal nog maar net als eerste. Spoljarec geeft een lange en hoge pass. Stasiuk springt en kopt de bal. Canlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Krupa probeert naar een medespeler te passen. Żywicki is nu in balbezit. Żywicki geeft de bal voor. Stasiuk springt en kopt de bal. Canlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Mrągowia 3:1

70e minuut.
Salmón onderschept slim de pass. Salmón probeert naar een medespeler te passen. Ermişoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Canal rent richting de bal. Canal schiet op doel. Struś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Langosz geeft een hoge lob. Basarab rent richting de bal. Basarab geeft een hoge lob. Gordić rent richting de bal. Gordić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Canal de bal. Cezveci probeert naar een medespeler te passen. Druga bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiuk onderschept slim de pass. Stasiuk draait met de bal, schiet en ... Canlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Filipoiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tănăsescu de bal. Tănăsescu geeft een lange en hoge pass. Canal is nu in balbezit. Canal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Canal bereikt de bal nog maar net als eerste. Canal geeft de bal voor. Klungelig pakt Krehuven de bal. Ermişoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermişoğlu haalt uit met een fantastische trap. Struś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Szociaki - Mrągowia 4:1

85e minuut.
Canal bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa passt de bal in één keer door. Ermişoğlu is nu in balbezit. Ermişoğlu schiet op doel. Struś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Krupa is nu in balbezit. Krupa passt de bal in één keer door. Basarab met een sublieme pass. Ermişoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermişoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Szociaki 33%, Mrągowia 67%.
KS Szociaki - Mrągowia 4:1