Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potros del Este KKS Łomianki
442 Tactiek 2023 ulepszona
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 47.6
solid Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen adequate


14e minuut.
Daar is Kożukar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolón is nu in balbezit. Rolón passt de bal met de wreef. de Luz rent richting de bal. de Luz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Merelli geeft de bal voor. de Luz kopt de bal weg. Klungelig pakt Rolón de bal. Rolón draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kalemba de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ciora rent richting de bal. Ciora geeft een lange en hoge pass. Grosjean kopt de bal weg. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan draait met de bal, schiet en ... Gowland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Sanamyan heeft problemen om de bal te vangen. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca rent richting de bal. Piruşca draait met de bal, schiet en ... Gowland probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

29e minuut.
Mączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mączyński geeft de bal voor. Daar is Kalemba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón schiet op doel. Mosquera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Rusoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca verovert de bal door een tackle van achteren. Piruşca met een sublieme pass. Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Ghiugan is nu in balbezit. Ghiugan geeft een hoge lob. Piruşca rent richting de bal. Piruşca draait met de bal, schiet en ... Gowland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Manea onderschept slim de pass. Manea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ariaza de bal. Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - KKS Łomianki 1:0

38e minuut.
Ciora onderschept slim de pass. Ciora geeft een hoge lob. Manea kopt de bal weg. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Gowland bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - KKS Łomianki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potros del Este 47%, KKS Łomianki 53%.
Potros del Este - KKS Łomianki 2:0

46e minuut.
Mączyński verovert de bal door een tackle van achteren. Mączyński speelt de bal door. Rolón is nu in balbezit. Rolón haalt uit met een fantastische trap. Mosquera probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mosquera met een harde bal richting middenveld. Piruşca probeert naar een medespeler te passen. Ciora is nu in balbezit. Ciora geeft de bal voor. Gowland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Rusoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusoiu geeft een hoge lob. Rolón rent richting de bal. Rolón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - KKS Łomianki 2:1

64e minuut.
Ghiugan schiet op doel. Gowland speelt de bal door. Merelli met een sublieme pass. Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón draait met de bal, schiet en ... Mosquera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rolón is nu in balbezit. de Luz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Potros del Este - KKS Łomianki 2:2

70e minuut.
Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan geeft een lange en hoge pass. Rolón kopt de bal weg. de Luz rent richting de bal. de Luz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Merelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Merelli geeft een hoge lob. de Luz rent richting de bal. de Luz draait met de bal, schiet en ... Mosquera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - KKS Łomianki 2:3

74e minuut.
Mączyński is nu in balbezit. Beblavý rent richting de bal. Mączyński probeert naar een medespeler te passen. de Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. de Luz draait met de bal, schiet en ... Mosquera bokst de bal weg. Rolón rent richting de bal. Rolón schiet op doel. Mosquera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - KKS Łomianki 2:4

79e minuut.
Rusoiu is nu in balbezit. Ciora verovert de bal door een tackle van achteren. Ciora probeert naar een medespeler te passen. Piruşca rent richting de bal. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Gowland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Manea geeft een hoge lob. Gowland met een sublieme pass. Merelli kopt de bal weg. de Luz kan de bal niet met de borst controleren. de Luz draait met de bal, schiet en ... Mosquera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Ghiugan passt de bal met de wreef. Žonja met een sublieme pass. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sanamyan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Inworp. Merelli met de inworp. Rusoiu kan de bal niet met de borst controleren. Piruşca rent richting de bal. Piruşca schiet op doel. Gowland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Merelli kopt de bal weg. Rolón is nu in balbezit. Kalemba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rolón raakt geblesseerd tijdens het duel. Rolón komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Žonja probeert naar een medespeler te passen. Ciora is nu in balbezit. Ciora met een sublieme pass. Rolón controleert de bal met de borst. Rolón haalt uit met een fantastische trap. Mosquera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Luz is nu in balbezit. de Luz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - KKS Łomianki 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potros del Este 58%, KKS Łomianki 42%.
Potros del Este - KKS Łomianki 2:5