Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Jutrzenka Ropica Polska LubiePlacki
lol2 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 57.5
solide Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Kujanpää draait met de bal, schiet en ... Stan probeert de bal aan de voet te houden. Crawford rent richting de bal. Crawford geeft een hoge lob. Kujanpää springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Cárcamo met een harde bal richting middenveld. Michalczewski kopt de bal weg. Chislîi is nu in balbezit. Peutinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Peutinckx geeft de bal voor. Prałat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Arcay passt de bal in één keer door. Halker onderschept slim de pass. Michalczewski met een sublieme pass. Chislîi is nu in balbezit. Chislîi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - LubiePlacki 0:1

13e minuut.
Öztürkeri onderschept slim de pass. Michalczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Michalczewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chislîi de bal. Chislîi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Longari probeert naar een medespeler te passen. Kujanpää is nu in balbezit. Kujanpää passt de bal zonder na te denken. Daar is Szőnyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szőnyi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - LubiePlacki 1:1

24e minuut.
Michalczewski passt de bal zonder na te denken. Peutinckx met een sublieme pass. Chislîi rent richting de bal. Michalczewski is nu in balbezit. Michalczewski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - LubiePlacki 1:2

27e minuut.
Chislîi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chislîi passt de bal zonder na te denken. Ślepokura rent richting de bal. Ślepokura draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - LubiePlacki 1:3

28e minuut.
Ślepokura rent richting de bal. Ślepokura passt de bal met de wreef. Arcay rent richting de bal. Arcay geeft een hoge lob. Chislîi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Szilasi is nu in balbezit. Szőnyi verovert de bal door een tackle van achteren. Szőnyi speelt de bal door. Kujanpää rent richting de bal. Kujanpää draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - LubiePlacki 2:3

31e minuut.
Aggelis passt de bal in één keer door. Arcay is nu in balbezit. Arcay geeft een hoge lob. Chislîi springt en kopt de bal. Prałat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - LubiePlacki 2:4

44e minuut.
Chislîi is nu in balbezit. Longari rent richting de bal. Peutinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Peutinckx geeft een hoge lob. Ślepokura maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jutrzenka Ropica Polska 58%, LubiePlacki 42%.
LZS Jutrzenka Ropica Polska - LubiePlacki 2:4

54e minuut.
Michalczewski met een sublieme pass. Peutinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Peutinckx probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chislîi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chislîi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Peutinckx de bal. Peutinckx probeert naar een medespeler te passen. Michalczewski rent richting de bal. Michalczewski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - LubiePlacki 2:5

63e minuut.
Ślepokura rent richting de bal. Ślepokura passt de bal in één keer door. Arcay bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcay geeft een hoge lob. Chislîi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Michalczewski passt de bal met de wreef. Aggelis speelt de bal door. Arcay rent richting de bal. Arcay geeft een hoge lob. Ślepokura maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Prałat met een harde bal richting middenveld. Kuś kopt de bal weg. Szőnyi rent richting de bal. Szőnyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - LubiePlacki 3:5

79e minuut.
Arcay met een sublieme pass. Peutinckx probeert naar een medespeler te passen. Chislîi heeft problemen om de bal te vangen. Chislîi geeft een hoge lob. Ślepokura maakt een snoekduik en kopt de bal. Prałat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Longari rent richting de bal. Kuś probeert naar een medespeler te passen. Szőnyi is nu in balbezit. Szőnyi draait met de bal, schiet en ... Cárcamo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jutrzenka Ropica Polska - LubiePlacki 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jutrzenka Ropica Polska 65%, LubiePlacki 35%.
LZS Jutrzenka Ropica Polska - LubiePlacki 4:5