Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kaligula82 Beer Team Niebuszewo
golaso Tactiek podst
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.9 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten excellent
very good Passen very good
good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Bratkowski is nu in balbezit. Bratkowski passt de bal zonder na te denken. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz draait met de bal, schiet en ... Cetnarowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Lysich probeert de bal aan de voet te houden. Bratkowski met een sublieme pass. Lysich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysich schiet op doel. Cetnarowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kaligula82 - Beer Team Niebuszewo 0:1

13e minuut.
Quesada is nu in balbezit. Roelandts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roelandts met een sublieme pass. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tatarkiewicz met een harde bal richting middenveld. Corbu kopt de bal weg. Klungelig pakt Grzenkowski de bal. Olomuyina bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ristea speelt de bal door. Roelandts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roelandts speelt de bal door. Quesada rent richting de bal. Quesada geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavětínský onderschept slim de pass. Slavětínský probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kabulov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabulov geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Strašauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lysich is nu in balbezit. Lysich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kaligula82 - Beer Team Niebuszewo 0:2

38e minuut.
Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunescu onderschept slim de pass. Elie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elie krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Spisz passt de bal zonder na te denken. Bratkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratkowski passt de bal in één keer door. Lysich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysich haalt uit met een fantastische trap. Cetnarowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Elie onderschept slim de pass. Elie speelt de bal door. Quesada is nu in balbezit. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaligula82 50%, Beer Team Niebuszewo 50%.
kaligula82 - Beer Team Niebuszewo 0:2

46e minuut.
Daar is Kabulov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabulov geeft een hoge lob. Spisz is nu in balbezit. Spisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kaligula82 - Beer Team Niebuszewo 0:3

51e minuut.
Quesada is nu in balbezit. Burliga verovert de bal door een tackle van achteren. Burliga geeft een lange en hoge pass. Strašauskas controleert de bal met de borst. Strašauskas geeft een hoge lob. Murawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Olomuyina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar verovert de bal door een tackle van achteren. Kanar probeert naar een medespeler te passen. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap. Murawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quesada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jumpraviņš komt het veld opgelopen. Kanar met een snelle inworp. Elie probeert de bal met de borst te controleren. Elie met een sublieme pass. Roelandts geeft de bal voor. Grzenkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kaligula82 - Beer Team Niebuszewo 1:3

58e minuut.
Olomuyina kopt de bal weg. Corbu rent richting de bal. Corbu passt de bal zonder na te denken. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ... Murawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
kaligula82 - Beer Team Niebuszewo 2:3

66e minuut.
Slavětínský kan de bal niet met de borst controleren. Corbu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Slavětínský raakt geblesseerd tijdens het duel. Niţulescu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Slavětínský kopt de bal weg. Niţulescu is nu in balbezit. Ristea verovert de bal door een tackle van achteren. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz draait met de bal, schiet en ... Cetnarowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Roelandts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roelandts geeft de bal voor. Murawa probeert wanhopig de bal te grijpen. Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kaligula82 - Beer Team Niebuszewo 3:3

76e minuut.
Kubas komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Inworp. Râpanu komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Elie passt de bal in één keer door. Ristea is nu in balbezit. Ristea geeft een hoge lob. Grzenkowski springt en kopt de bal. Murawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kaligula82 - Beer Team Niebuszewo 4:3

83e minuut.
Jumpraviņš rent richting de bal. Tatarkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kaligula82 - Beer Team Niebuszewo 5:3

84e minuut.
Csóka geeft een lange en hoge pass. Niţulescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ristea de bal. Spisz verovert de bal door een tackle van achteren. Spisz schiet op doel. Cetnarowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaligula82 35%, Beer Team Niebuszewo 65%.
kaligula82 - Beer Team Niebuszewo 5:3