Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.075
  • Stadion: Trybuna B
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 35643
Makka Orkan
4-4-1 Marcówka Tactiek gogo
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 2
62.8 gemiddelde waardering 58.5
uitmuntend Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Purcărea geeft de bal voor. Daar is Seniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Lascu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lascu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

4e minuut.
Kuska geeft een hoge lob. Jonatowski speelt de bal door. Kuska rent richting de bal. Kuska geeft een lange en hoge pass. Topolansky krijgt zijn hoofd ertegen. Bachmatiuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Tahar speelt de bal door. Inworp. Kuska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mąka geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Makka - Orkan 1:0

18e minuut.
Kuljanović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mąka de bal. Mąka probeert naar een medespeler te passen. Kuljanović geeft een hoge lob. Topolansky krijgt zijn hoofd ertegen. Bachmatiuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Tahar kopt de bal weg. Kuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Elstad ... Strafschop! Elstad krijgt een gele kaart. Kuska is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Topolansky zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bachmatiuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Makka - Orkan 2:0

37e minuut.
Daar is Kuljanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasica onderschept slim de pass. Kasica geeft de bal voor. Topolansky bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolansky draait met de bal, schiet en ... Bachmatiuk bokst de bal weg. Topolansky rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mąka onderschept slim de pass. Kuljanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuljanović probeert naar een medespeler te passen. Topolansky bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolansky schiet op doel. Bachmatiuk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makka 37%, Orkan 63%.
Makka - Orkan 2:0

46e minuut.
Kuljanović probeert de bal aan de voet te houden. Topolansky rent richting de bal. Jonatowski begaat een overtreding. Jonatowski krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Tahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuska onderschept slim de pass. Kuska met een sublieme pass. Topolansky is nu in balbezit. Topolansky draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kuljanović rent richting de bal. Kuljanović speelt de bal door. Furtek is nu in balbezit. Topolansky verovert de bal door een tackle van achteren. Topolansky draait met de bal, schiet en ... Bachmatiuk bokst de bal weg.

75e minuut.
Główczyk onderschept slim de pass. Główczyk geeft de bal voor. Tahar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuska geeft een lange en hoge pass. Bachmatiuk bokst de bal weg. Topolansky bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolansky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Makka - Orkan 3:0

78e minuut.
Tahar onderschept slim de pass. Tahar speelt de bal door. Elstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Seniuk draait met de bal, schiet en ... Bachmatiuk bokst de bal weg.

80e minuut.
Seniuk probeert naar een medespeler te passen. Kuljanović rent richting de bal. Kuljanović speelt de bal door. Topolansky bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolansky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Mąka passt de bal zonder na te denken. Kuljanović is nu in balbezit. Kuljanović geeft de bal voor. Topolansky maakt een snoekduik en kopt de bal. Bachmatiuk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Käntzig onderschept slim de pass. Käntzig probeert naar een medespeler te passen. Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Osenkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Makka - Orkan 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makka 43%, Orkan 57%.
Makka - Orkan 4:0