Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADW Rafteam Pieruny w szopie!
Przejście Tactiek Jazda!!!
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 51.6
formidable Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Niemenperä passt de bal zonder na te denken. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleine begaat een overtreding. Kleine krijgt een gele kaart. Simoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niemenperä met een snel genomen vrije trap. Simoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Salva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Pieruny w szopie! 0:1

11e minuut.
Papała kopt de bal weg. Daar is Nušla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falkowski is nu in balbezit. Nušla verovert de bal door een tackle van achteren. Nušla draait met de bal, schiet en ... Ülsepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Simoiu is nu in balbezit. Kleine onderschept slim de pass. Niemenperä speelt de bal door. Otrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Otrocki draait met de bal, schiet en ... Salva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Sénéchal speelt de bal door. Obitz geeft een hoge lob. Daar is Angulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papała rent richting de bal. Papała schiet op doel. Ülsepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

29e minuut.
MacDowall passt de bal met de wreef. Daar is Pająk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pająk speelt de bal door. Obitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Obitz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Papała passt de bal met de wreef. MacDowall heeft problemen om de bal te vangen. MacDowall passt de bal in één keer door. Papała is nu in balbezit. Papała schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ADW Rafteam - Pieruny w szopie! 1:1

41e minuut.
MacDowall geeft een lange en hoge pass. Nušla kopt de bal weg. Papała bereikt de bal nog maar net als eerste. Papała haalt uit met een fantastische trap. Ülsepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Pieruny w szopie! 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADW Rafteam 37%, Pieruny w szopie! 63%.
ADW Rafteam - Pieruny w szopie! 2:1

49e minuut.
Obitz kopt de bal weg. Egheyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nušla begaat een overtreding. Nušla krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Papała is nu in balbezit. Papała passt de bal zonder na te denken. Pająk rent richting de bal. Papała bereikt de bal nog maar net als eerste. Papała draait met de bal, schiet en ... Ülsepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Terzić passt de bal in één keer door. Egheyan is nu in balbezit. Egheyan geeft de bal voor. Otrocki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ADW Rafteam - Pieruny w szopie! 2:2

76e minuut.
MacDowall kopt de bal weg. Papała rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Puch ... Strafschop! Papała raakt geblesseerd tijdens het duel. Papała kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ülsepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde geeft een hoge lob. Papała rent richting de bal. Papała schiet op doel. Ülsepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Pieruny w szopie! 3:2

80e minuut.
Valverde geeft een lange en hoge pass. Papała heeft problemen om de bal te vangen. Angulo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Angulo krijgt een gele kaart.

80e minuut.
MacDowall rent richting de bal. MacDowall geeft een hoge lob. Papała bereikt de bal nog maar net als eerste. Papała draait met de bal, schiet en ... Ülsepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Pieruny w szopie! 4:2

81e minuut.
Niemenperä heeft problemen om de bal te vangen. Obitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Obitz geeft een lange en hoge pass. Nušla bereikt de bal nog maar net als eerste. Nušla draait met de bal, schiet en ... Ülsepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Papała rent richting de bal. De bal raakt de paal. Papała bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

83e minuut.
MacDowall bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDowall passt de bal zonder na te denken. Nušla rent richting de bal. Nušla haalt uit met een fantastische trap. Ülsepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Pieruny w szopie! 5:2

84e minuut.
Falkowski geeft de bal voor. Sénéchal kopt de bal weg. Nušla is nu in balbezit. Nušla schiet op doel. Ülsepp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - Pieruny w szopie! 6:2

86e minuut.
Obitz met een sublieme pass. Pająk rent richting de bal. Pająk passt de bal in één keer door. Papała is nu in balbezit. Papała haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADW Rafteam 34%, Pieruny w szopie! 66%.
ADW Rafteam - Pieruny w szopie! 6:2