Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS POGOŃ BRZYCZNO OverPowers
343 Tactiek OP
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 44.2
solid Schieten good
solid Passen average
very good Verdedigen good


6e minuut.
Picazo passt de bal in één keer door. Roh is nu in balbezit. Roh passt de bal zonder na te denken. Daar is Picazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picazo geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Elkarif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Gabrian met de inworp. Roh bereikt de bal nog maar net als eerste. Roh geeft een hoge lob. Kudyba probeert de bal met de borst te controleren. Kudyba draait met de bal, schiet en ... Elkarif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Dilillo verovert de bal door een tackle van achteren. Dilillo passt de bal met de wreef. Picazo rent richting de bal. Picazo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - OverPowers 1:0

17e minuut.
Kuys geeft de bal voor. Berendei is nu in balbezit. Daar is Niinpelto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendei rent richting de bal. Berendei schiet op doel. Abadía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Vilk geeft een lange en hoge pass. Kudyba kopt de bal weg. Øglænd bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilillo verovert de bal door een tackle van achteren. Dilillo draait met de bal, schiet en ... Elkarif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ocaso geeft een lange en hoge pass. Maghiran kopt de bal weg. Izdebski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berendei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berendei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - OverPowers 1:1

44e minuut.
Ocaso rent richting de bal. Ocaso geeft een lange en hoge pass. Picazo kopt de bal weg. Kudyba is nu in balbezit. Kudyba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS POGOŃ BRZYCZNO 45%, OverPowers 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS POGOŃ BRZYCZNO - OverPowers 1:1

56e minuut.
Vilk onderschept slim de pass. Vilk geeft een lange en hoge pass. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran passt de bal zonder na te denken. Pâslariu geeft een lange en hoge pass. Abadía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Izdebski kopt de bal weg. Daar is Picazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maghiran is nu in balbezit. Dilillo verovert de bal door een tackle van achteren. Dilillo haalt uit met een fantastische trap. Elkarif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Kuys geeft een hoge lob. Pâslariu kopt de bal weg. Berendei is nu in balbezit. Niinpelto rent richting de bal. Niinpelto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rajčevski speelt de bal door. Kuliński rent richting de bal. Izdebski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuliński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kuliński kan niet meer verder spelen. Mara komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Roh passt de bal in één keer door. Mara heeft problemen om de bal te vangen. Izdebski geeft een lange en hoge pass. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei schiet op doel. Abadía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gabrian speelt de bal door. Niinpelto heeft problemen om de bal te vangen. Niinpelto schiet op doel. Abadía probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - OverPowers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS POGOŃ BRZYCZNO 49%, OverPowers 51%.
MKS POGOŃ BRZYCZNO - OverPowers 1:2