Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.075
  • Stadion: FC Plaut Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 48000
FC Plaut ŁKS Łomża
Podstawowa atak Tactiek 111111
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 59.5
very good Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen excellent


5e minuut.
Bedra passt de bal met de wreef. Krzanowski is nu in balbezit. Składak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krzanowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nicolai neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Styczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Kędzierski geeft de bal voor. Łakomski heeft problemen om de bal te vangen. Krzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzanowski draait met de bal, schiet en ... Styczek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

25e minuut.
Nicolai probeert naar een medespeler te passen. Nadolny onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kędzierski neemt de hoekschop. Krzanowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Łakomski geeft een hoge lob. Hełminiak kopt de bal weg. Nicolai probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krzanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzanowski schiet op doel. Styczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Coriacenco passt de bal zonder na te denken. Hełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hełminiak met een sublieme pass. Daar is Coriacenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coriacenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - ŁKS Łomża 1:0

33e minuut.
Olechwierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coriacenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... Kubiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - ŁKS Łomża 2:0

38e minuut.
Hapka probeert naar een medespeler te passen. Gabilondo probeert naar een medespeler te passen. Krzanowski rent richting de bal. Krzanowski haalt uit met een fantastische trap. Styczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - ŁKS Łomża 2:1

44e minuut.
Nicolai passt de bal met de wreef. Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera passt de bal zonder na te denken. Kędzierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędzierski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Kołecki komt het veld opgelopen. Wacławik komt het veld opgelopen. Nicolai met de inworp. Kędzierski rent richting de bal. Kędzierski geeft een lange en hoge pass. Krzanowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plaut 64%, ŁKS Łomża 36%.
FC Plaut - ŁKS Łomża 2:1

57e minuut.
Nadolny geeft een hoge lob. Coriacenco is nu in balbezit. Klungelig pakt Coriacenco de bal. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... Kubiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bojanowski geeft een hoge lob. Nicolai speelt de bal door. Klungelig pakt Rochowiak de bal. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... Kubiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Krzanowski probeert de bal met de borst te controleren. Olechwierowicz rent richting de bal. Krzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krzanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Plaut - ŁKS Łomża 2:2

84e minuut.
Nadolny onderschept slim de pass. Kołecki is nu in balbezit. Kołecki geeft een hoge lob. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap. Kubiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kapera speelt de bal door. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra onderschept slim de pass. Bedra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plaut 56%, ŁKS Łomża 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Plaut - ŁKS Łomża 2:2