Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.075
  • Stadion: Trybuna B
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 39720
Makka kaligula82
4-4-1 Marcówka Tactiek golaso
43% Balbezit 57%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
63.5 gemiddelde waardering 60.9
formidable Schieten solid
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Pranga speelt de bal door. Topolansky is nu in balbezit. Strašauskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Strašauskas krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Kuljanović onderschept slim de pass. Kuljanović passt de bal in één keer door. Topolansky rent richting de bal. Topolansky draait met de bal, schiet en ... Cetnarowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mąka geeft de bal voor. Topolansky kopt de bal weg. Kuljanović rent richting de bal. Kuljanović geeft een hoge lob. Topolansky krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bottina geeft de bal voor. Kuljanović kopt de bal weg. Strašauskas heeft problemen om de bal te vangen. Topolansky onderschept slim de pass. Topolansky schiet op doel. Cetnarowicz bokst de bal weg. Daar is Ziemiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topolansky is nu in balbezit. Topolansky schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Makka - kaligula82 1:0

37e minuut.
Seniuk passt de bal met de wreef. Kuljanović is nu in balbezit. Kuljanović speelt de bal door. Topolansky rent richting de bal. Topolansky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makka 47%, kaligula82 53%.
Makka - kaligula82 1:0

64e minuut.
Kuljanović rent richting de bal. Kuljanović geeft een lange en hoge pass. Strašauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolansky onderschept slim de pass. Topolansky haalt uit met een fantastische trap. Paal!

70e minuut.
Kuljanović probeert naar een medespeler te passen. Ziemiański is nu in balbezit. Osenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolansky rent richting de bal. Topolansky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cetnarowicz met een harde bal richting middenveld. Ristea rent richting de bal. Seniuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seniuk krijgt een gele kaart. Ristea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dziubański zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Pranga rent richting de bal. Ristea verovert de bal door een tackle van achteren. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ... Mallku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Makka - kaligula82 1:1

80e minuut.
Seniuk is nu in balbezit. Grzenkowski onderschept slim de pass. Grzenkowski speelt de bal door. Jumpraviņš is nu in balbezit. Jumpraviņš haalt uit met een fantastische trap. Mallku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mallku probeert naar een medespeler te passen. Kuljanović kopt de bal weg. Topolansky rent richting de bal. Topolansky draait met de bal, schiet en ... Cetnarowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makka 51%, kaligula82 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Makka - kaligula82 1:1