Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKS KRAKÓW ADW Rafteam
2 Tactiek Przejście
36% Balbezit 64%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
43.7 gemiddelde waardering 61.7
goed Schieten formidabel
solide Passen solide
zwak Verdedigen uitstekend


16e minuut.
Klungelig pakt Uras de bal. Papała rent richting de bal. Upson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Upson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Pająk probeert de bal met de borst te controleren. Pająk speelt de bal door. Papała rent richting de bal. Papała draait met de bal, schiet en ... Galgóczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - ADW Rafteam 0:1

22e minuut.
Pająk kopt de bal weg. MacDowall is nu in balbezit. MacDowall passt de bal met de wreef. Papała bereikt de bal nog maar net als eerste. Papała draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kleine speelt de bal door. Sénéchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sénéchal passt de bal in één keer door. Nušla is nu in balbezit. Nušla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kleine geeft een lange en hoge pass. Wietrzykowski rent richting de bal. Papała verovert de bal door een tackle van achteren. Papała draait met de bal, schiet en ... Galgóczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - ADW Rafteam 0:2

32e minuut.
Valverde onderschept slim de pass. Valverde met een sublieme pass. MacDowall heeft problemen om de bal te vangen. MacDowall geeft een hoge lob. Nušla maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - ADW Rafteam 0:3

34e minuut.
Papała is nu in balbezit. Papała passt de bal in één keer door. MacDowall is nu in balbezit. MacDowall geeft de bal voor. Nušla krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Obitz onderschept slim de pass. Obitz passt de bal in één keer door. MacDowall rent richting de bal. MacDowall schiet op doel. Galgóczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Szubierajski passt de bal in één keer door. Uras bereikt de bal nog maar net als eerste. Obitz begaat een overtreding. Obitz krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Sénéchal probeert naar een medespeler te passen. Obitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Obitz passt de bal zonder na te denken. Nušla is nu in balbezit. Nušla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Obitz kopt de bal weg. Sénéchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sénéchal geeft een lange en hoge pass. Papała rent richting de bal. Papała haalt uit met een fantastische trap. Galgóczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS KRAKÓW 71%, ADW Rafteam 29%.
AKS KRAKÓW - ADW Rafteam 0:3

48e minuut.
Pająk rent richting de bal. Pająk geeft een lange en hoge pass. Nušla rent richting de bal. Nušla draait met de bal, schiet en ... Galgóczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Sénéchal met een sublieme pass. Pająk rent richting de bal. Pająk met een sublieme pass. Nušla rent richting de bal. Nušla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - ADW Rafteam 0:4

58e minuut.
Kleine verovert de bal door een tackle van achteren. Kleine passt de bal in één keer door. MacDowall rent richting de bal. MacDowall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - ADW Rafteam 0:5

59e minuut.
Penders met een sublieme pass. Szubierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nušla verovert de bal door een tackle van achteren. Nušla heeft problemen om de bal te vangen. Nušla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Papała bereikt de bal nog maar net als eerste. Papała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - ADW Rafteam 0:6

60e minuut.
Cronér komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Uras passt de bal in één keer door. Sorajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pająk begaat een overtreding. Pająk krijgt een gele kaart. Sorajlić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drbohlav komt het veld opgelopen.

66e minuut.
MacDowall is nu in balbezit. MacDowall met een sublieme pass. Cronér rent richting de bal. Cronér draait met de bal, schiet en ... Galgóczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - ADW Rafteam 0:7

69e minuut.
Kleine verovert de bal door een tackle van achteren. Kleine speelt de bal door. Cronér is nu in balbezit. Cronér draait met de bal, schiet en ... Galgóczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - ADW Rafteam 0:8

71e minuut.
Poenisch is nu in balbezit. Ríos verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos geeft een lange en hoge pass. Cronér rent richting de bal. Cronér draait met de bal, schiet en ... Galgóczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szubierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szubierajski geeft een lange en hoge pass. Kleine rent richting de bal. Kleine geeft een hoge lob. Galgóczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Obitz met een sublieme pass. Sénéchal is nu in balbezit. Sénéchal passt de bal met de wreef. Drbohlav rent richting de bal. Drbohlav haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKS KRAKÓW - ADW Rafteam 0:9

75e minuut.
Drbohlav onderschept slim de pass. Pająk rent richting de bal. Pająk geeft de bal voor. Cronér rent richting de bal. Cronér haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kleine met een sublieme pass. Sénéchal is nu in balbezit. Sénéchal geeft een lange en hoge pass. Cronér bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronér schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Galgóczi met een harde bal richting middenveld. Obitz kopt de bal weg. Sénéchal is nu in balbezit. Sénéchal heeft problemen om de bal te vangen. Sénéchal geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKS KRAKÓW 76%, ADW Rafteam 24%.
AKS KRAKÓW - ADW Rafteam 0:9