Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.075
  • Stadion: FC Plaut Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37447
FC Plaut MKS POGOŃ BRZYCZNO
Podstawowa atak Tactiek 343
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 50.1
excellent Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen very good


8e minuut.
Smaguras rent richting de bal. Smaguras passt de bal zonder na te denken. Picazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mara is nu in balbezit. Mara geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Smaguras probeert naar een medespeler te passen. Olechwierowicz is nu in balbezit. Picazo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Picazo krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Składak rent richting de bal. Składak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Coriacenco de bal. Coriacenco schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - MKS POGOŃ BRZYCZNO 1:0

30e minuut.
Fanning probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Składak rent richting de bal. Składak geeft een hoge lob. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bojanowski rent richting de bal. Bojanowski geeft de bal voor. Waryński probeert naar een medespeler te passen. Hełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hełminiak passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plaut 53%, MKS POGOŃ BRZYCZNO 47%.
FC Plaut - MKS POGOŃ BRZYCZNO 1:0

55e minuut.
Bojanowski rent richting de bal. Bojanowski geeft een hoge lob. Waryński kopt de bal weg. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hełminiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hełminiak geeft de bal voor. Coriacenco krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Smaguras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Składak rent richting de bal. Składak passt de bal in één keer door. Waryński is nu in balbezit. Waryński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Vilk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skibicki met een snelle inworp. Olechwierowicz geeft een hoge lob. Coriacenco krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Skibicki is nu in balbezit. Skibicki passt de bal met de wreef. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap. Abadía probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - MKS POGOŃ BRZYCZNO 2:0

68e minuut.
Olechwierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz passt de bal in één keer door. Nadolny geeft de bal voor. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - MKS POGOŃ BRZYCZNO 3:0

87e minuut.
Smaguras passt de bal zonder na te denken. Kudyba rent richting de bal. Kudyba passt de bal zonder na te denken. Picazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Picazo haalt uit met een fantastische trap. Styczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - MKS POGOŃ BRZYCZNO 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plaut 48%, MKS POGOŃ BRZYCZNO 52%.
FC Plaut - MKS POGOŃ BRZYCZNO 3:1