Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS POGOŃ BRZYCZNO FC Plaut
352 Tactiek Podstawowa atak
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.9 gemiddelde waardering 50.3
very good Schieten formidable
solid Passen good
very good Verdedigen good


16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roh met een snelle inworp. Ocaso is nu in balbezit. Ocaso geeft een lange en hoge pass. Dilillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Styczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Bojanowski rent richting de bal. Bojanowski geeft een lange en hoge pass. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... Abadía probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - FC Plaut 0:1

23e minuut.
Ocaso geeft een hoge lob. Bojanowski geeft een lange en hoge pass. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - FC Plaut 0:2

27e minuut.
Bojanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bojanowski passt de bal zonder na te denken. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - FC Plaut 0:3

32e minuut.
Coriacenco kopt de bal weg. Waryński is nu in balbezit. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco schiet op doel. Abadía maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - FC Plaut 0:4

34e minuut.
Bojanowski rent richting de bal. Dilillo verovert de bal door een tackle van achteren. Dilillo heeft problemen om de bal te vangen. Dilillo draait met de bal, schiet en ... Styczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - FC Plaut 1:4

38e minuut.
Gabrian kopt de bal weg. Rajčevski is nu in balbezit. Waryński onderschept slim de pass. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - FC Plaut 1:5

41e minuut.
Olechwierowicz geeft een hoge lob. Rajčevski probeert de bal met de borst te controleren. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap. Abadía probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - FC Plaut 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS POGOŃ BRZYCZNO 42%, FC Plaut 58%.
MKS POGOŃ BRZYCZNO - FC Plaut 1:6

46e minuut.
Wacławik komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bojanowski geeft de bal voor. Olechwierowicz kopt de bal weg. Roh is nu in balbezit. Roh geeft de bal voor. Dilillo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Gabrian kopt de bal weg. Roh is nu in balbezit. Olechwierowicz geeft de bal voor. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco schiet op doel. Abadía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Brzoskowski geeft een lange en hoge pass. Dilillo kopt de bal weg. Picazo rent richting de bal. Dilillo is nu in balbezit. Dilillo haalt uit met een fantastische trap. Wacławik bokst de bal weg.

52e minuut.
Ocaso verovert de bal door een tackle van achteren. Ocaso probeert naar een medespeler te passen. Dilillo rent richting de bal. Dilillo haalt uit met een fantastische trap. Wacławik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - FC Plaut 2:6

59e minuut.
Klungelig pakt Picazo de bal. Mijakowski onderschept slim de pass. Mijakowski geeft de bal voor. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Skibicki is nu in balbezit. Skibicki geeft een lange en hoge pass. Waryński kopt de bal weg. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... Abadía probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coriacenco rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - FC Plaut 2:7

75e minuut.
Hełminiak onderschept slim de pass. Hełminiak geeft een hoge lob. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco schiet op doel. Abadía probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - FC Plaut 2:8

78e minuut.
Ocaso probeert naar een medespeler te passen. Bojanowski rent richting de bal. Kuliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kuliński geeft een lange en hoge pass. Olechwierowicz kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Coriacenco kopt de bal weg. Gabrian is nu in balbezit. Waryński verovert de bal door een tackle van achteren. Waryński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - FC Plaut 2:9

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Roh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Picazo kopt de bal weg. Dilillo rent richting de bal. Dilillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POGOŃ BRZYCZNO - FC Plaut 3:9

85e minuut.
Waryński is nu in balbezit. Waryński passt de bal met de wreef. Bojanowski geeft de bal voor. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap. Abadía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS POGOŃ BRZYCZNO 51%, FC Plaut 49%.
MKS POGOŃ BRZYCZNO - FC Plaut 3:9