Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kaligula82 Orkan
golaso Tactiek gogo
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 58.3
very good Schieten formidable
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Jumpraviņš kopt de bal weg. Elie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tokarz. Tokarz krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Kanar is nu in balbezit. Jonatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Galetto probeert naar een medespeler te passen. Purcărea is nu in balbezit. Purcărea draait met de bal, schiet en ... Cetnarowicz bokst de bal weg.

5e minuut.
Jonatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jonatowski probeert naar een medespeler te passen. Galetto probeert naar een medespeler te passen. Zamcur is nu in balbezit. Zamcur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kaligula82 - Orkan 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Jumpraviņš de bal. Grzenkowski rent richting de bal. Tokarz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grzenkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Elie neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Graczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Jonatowski speelt de bal door. Kanar geeft een lange en hoge pass. Jumpraviņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jumpraviņš haalt uit met een fantastische trap. Graczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kaligula82 - Orkan 1:1

16e minuut.
Jonatowski kopt de bal weg. Galetto speelt de bal door. Bottina onderschept slim de pass. Purcărea heeft problemen om de bal te vangen. Purcărea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cetnarowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Miedziński probeert naar een medespeler te passen. Purcărea rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wisłocki zal de hoekschop nemen. Purcărea krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Cetnarowicz bokst de bal weg. Cetnarowicz probeert naar een medespeler te passen. Wisłocki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Borda de bal onder controle te krijgen. Zamcur rent richting de bal. Zamcur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Grzenkowski kopt de bal weg. Kanar rent richting de bal. Kanar passt de bal in één keer door. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kanar probeert naar een medespeler te passen. Elie is nu in balbezit. Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kaligula82 - Orkan 2:1

30e minuut.
Jonatowski onderschept slim de pass. Jonatowski geeft een lange en hoge pass. Borda heeft problemen om de bal te vangen. Zamcur is nu in balbezit. Zamcur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki speelt de bal door. Zamcur is nu in balbezit. Zamcur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kaligula82 - Orkan 2:2

35e minuut.
Kasica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grzenkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miedziński. Miedziński krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Elie passt de bal met de wreef. Kanar is nu in balbezit. Kanar passt de bal met de wreef. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ... Graczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Roelandts probeert naar een medespeler te passen. Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Jumpraviņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Jumpraviņš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kaligula82 - Orkan 3:2

42e minuut.
Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Miedziński rent richting de bal. Miedziński speelt de bal door. Purcărea rent richting de bal. Purcărea draait met de bal, schiet en ... Cetnarowicz bokst de bal weg.

44e minuut.
Roelandts rent richting de bal. Met opzet legt Wisłocki zijn tegenspeler op de grond. Roelandts raakt geblesseerd tijdens het duel. Borda met een snel genomen vrije trap. Galetto kopt de bal weg. Daar is Purcărea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purcărea draait met de bal, schiet en ... Cetnarowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kaligula82 - Orkan 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaligula82 60%, Orkan 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kaligula82 - Orkan 3:3

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lascu komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Borda onderschept slim de pass. Borda geeft een lange en hoge pass. Kanar kopt de bal weg. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ... Graczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Purcărea is nu in balbezit. Lascu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dziubański. Dziubański krijgt een gele kaart. Lascu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miedziński wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
kaligula82 - Orkan 3:4

59e minuut.
Daar is Kasica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemiański speelt de bal door. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kaligula82 - Orkan 4:4

65e minuut.
Elie kopt de bal weg. Kanar is nu in balbezit. Jonatowski begaat een overtreding. Jonatowski krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Galetto probeert naar een medespeler te passen. Purcărea is nu in balbezit. Bottina begaat een overtreding. Purcărea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miedziński wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Cetnarowicz speelt de bal door. Elie kopt de bal weg. Grzenkowski heeft problemen om de bal te vangen. Kanar is nu in balbezit. Kanar geeft de bal voor. Graczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Elie heeft problemen om de bal te vangen. Elie passt de bal met de wreef. Jumpraviņš rent richting de bal. Jumpraviņš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kaligula82 - Orkan 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaligula82 56%, Orkan 44%.
kaligula82 - Orkan 5:4