Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:46
  • Competitiewedstrijd: Liga V.075
  • Stadion: Niebuszewo Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 17824
Beer Team Niebuszewo Makka
podst Tactiek 4-4-1 Marcówka
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 4
59.1 gemiddelde waardering 62.5
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


11e minuut.
Kuska is nu in balbezit. Kuska probeert naar een medespeler te passen. Topolansky bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolansky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - Makka 0:1

19e minuut.
Burliga onderschept slim de pass. Burliga passt de bal zonder na te denken. Pranga rent richting de bal. Spisz onderschept slim de pass. Spisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Käntzig geeft een lange en hoge pass. Olomuyina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osenkowski. Olomuyina moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Olomuyina kan niet meer verder spelen. Kubas komt het veld opgelopen. Kubas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kabulov rent richting de bal. Käntzig begaat een overtreding. Käntzig krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Daar is Kuska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csóka rent richting de bal. Kuska maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kuska moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kuska schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Topolansky bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Crăciunescu ... Strafschop! Topolansky is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Topolansky neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Murawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - Makka 0:2

42e minuut.
Tatarkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slavětínský rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mąka. Slavětínský raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bratkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Spisz springt en kopt de bal. Mallku bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer Team Niebuszewo 53%, Makka 47%.
Beer Team Niebuszewo - Makka 0:2

47e minuut.
Seniuk onderschept slim de pass. Seniuk met een sublieme pass. Mąka met een sublieme pass. Topolansky rent richting de bal. Topolansky haalt uit met een fantastische trap. Murawa bokst de bal weg.

50e minuut.
Mąka probeert naar een medespeler te passen. Kuljanović is nu in balbezit. Kuljanović passt de bal zonder na te denken. Topolansky bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolansky draait met de bal, schiet en ... Murawa bokst de bal weg.

56e minuut.
Seniuk geeft een hoge lob. Mąka kopt de bal weg. Topolansky rent richting de bal. Topolansky haalt uit met een fantastische trap. Murawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kuljanović is nu in balbezit. Kuljanović probeert naar een medespeler te passen. Topolansky rent richting de bal. Topolansky draait met de bal, schiet en ... Murawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - Makka 0:3

65e minuut.
Kuljanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuljanović speelt de bal door. Mąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąka geeft een lange en hoge pass. Osenkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Kuljanović passt de bal zonder na te denken. Topolansky rent richting de bal. Crăciunescu probeert naar een medespeler te passen. Topolansky is nu in balbezit. Topolansky schiet op doel. Murawa bokst de bal weg.

68e minuut.
Inworp. Niţulescu komt het veld opgelopen. Csóka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabulov geeft een lange en hoge pass. Niţulescu springt en kopt de bal. Mallku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Crăciunescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osenkowski met de inworp. Klungelig pakt Mąka de bal. Mąka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra geeft de bal voor. Daar is Crăciunescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topolansky rent richting de bal. Topolansky draait met de bal, schiet en ... Murawa bokst de bal weg.

77e minuut.
Osenkowski is nu in balbezit. Burliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Osenkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osenkowski krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov passt de bal in één keer door. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz onderschept slim de pass. Spisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer Team Niebuszewo 67%, Makka 33%.
Beer Team Niebuszewo - Makka 0:3