Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ADW Rafteam kaligula82
Przejście Tactiek golaso
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
60.5 gemiddelde waardering 62.9
formidable Schieten solid
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


13e minuut.
Ziemiański probeert naar een medespeler te passen. Elie rent richting de bal. Ríos onderschept slim de pass. Grzenkowski onderschept slim de pass. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sénéchal met een sublieme pass. MacDowall met een sublieme pass. Klungelig pakt Papała de bal. Papała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - kaligula82 1:0

21e minuut.
Pająk probeert naar een medespeler te passen. Nušla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottina onderschept slim de pass. Papała rent richting de bal. Papała schiet op doel. Cetnarowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Sénéchal onderschept slim de pass. Sénéchal speelt de bal door. Pająk is nu in balbezit. Pająk geeft een hoge lob. Papała maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sénéchal probeert naar een medespeler te passen. Papała bereikt de bal nog maar net als eerste. Papała passt de bal in één keer door. Nušla is nu in balbezit. Nušla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Valverde geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nušla de bal. Strašauskas speelt de bal door. Nušla bereikt de bal nog maar net als eerste. Nušla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - kaligula82 2:0

34e minuut.
MacDowall passt de bal met de wreef. Sénéchal is nu in balbezit. Sénéchal passt de bal in één keer door. Papała rent richting de bal. Papała schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Nušla kopt de bal weg. Papała bereikt de bal nog maar net als eerste. Strašauskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. MacDowall neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
MacDowall onderschept slim de pass. MacDowall probeert naar een medespeler te passen. Nušla rent richting de bal. Nušla schiet op doel. Cetnarowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ziemiański passt de bal in één keer door. Dziubański is nu in balbezit. Obitz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obitz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADW Rafteam 56%, kaligula82 44%.
ADW Rafteam - kaligula82 2:0

49e minuut.
Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde met een sublieme pass. Papała is nu in balbezit. Papała draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Elie probeert naar een medespeler te passen. Roelandts heeft problemen om de bal te vangen. Roelandts probeert naar een medespeler te passen. Jumpraviņš rent richting de bal. Jumpraviņš haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Turini geeft een hoge lob. Strašauskas controleert de bal met de borst. Papała bereikt de bal nog maar net als eerste. Papała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - kaligula82 3:0

60e minuut.
Cronér komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kanar rent richting de bal. Kanar passt de bal in één keer door. Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - kaligula82 3:1

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cronér stond buitenspel. Drbohlav komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Jumpraviņš heeft problemen om de bal te vangen. Kleine speelt de bal door. MacDowall met een sublieme pass. Cronér is nu in balbezit. Cronér schiet op doel. Cetnarowicz bokst de bal weg. Bottina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drbohlav bereikt de bal nog maar net als eerste. Drbohlav draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dziubański probeert naar een medespeler te passen. Roelandts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roelandts passt de bal met de wreef. Elie is nu in balbezit. Elie draait met de bal, schiet en ... Salva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Elie is nu in balbezit. Elie passt de bal zonder na te denken. Grzenkowski is nu in balbezit. Kanar rent richting de bal. Kanar geeft de bal voor. Salva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Borda onderschept slim de pass. MacDowall is nu in balbezit. MacDowall geeft een lange en hoge pass. Drbohlav bereikt de bal nog maar net als eerste. Drbohlav schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ADW Rafteam - kaligula82 4:1

83e minuut.
Elie passt de bal in één keer door. Roelandts bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde begaat een overtreding. Valverde krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ADW Rafteam 46%, kaligula82 54%.
ADW Rafteam - kaligula82 4:1