Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.075
  • Stadion: Orkan Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 18130
Orkan OverPowers
gogo Tactiek OP
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
59.1 gemiddelde waardering 43.7
outstanding Schieten adequate
very good Passen average
very good Verdedigen good


2e minuut.
Elstad geeft de bal voor. Wisłocki rent richting de bal. Wisłocki passt de bal met de wreef. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Øglænd kopt de bal weg. Giejsztorewicz is nu in balbezit. Giejsztorewicz passt de bal met de wreef. Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamcur haalt uit met een fantastische trap. Elkarif bokst de bal weg.

12e minuut.
Giejsztorewicz rent richting de bal. Giejsztorewicz passt de bal zonder na te denken. Galetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Galetto geeft een lange en hoge pass. Purcărea krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Ronaldinho rent richting de bal. Ronaldinho geeft een lange en hoge pass. Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei haalt uit met een fantastische trap. Pivoda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ronaldinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldinho geeft de bal voor. Elstad geeft de bal voor. Purcărea rent richting de bal. Purcărea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Berendei rent richting de bal. Tahar verovert de bal door een tackle van achteren. Tahar speelt de bal door. Daar is Zamcur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamcur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - OverPowers 1:0

29e minuut.
Maghiran raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Attanasio komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Wisłocki rent richting de bal. Wisłocki geeft de bal voor. Ronaldinho heeft problemen om de bal te vangen. Purcărea is nu in balbezit. Purcărea draait met de bal, schiet en ... Elkarif kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - OverPowers 2:0

35e minuut.
Kasica verovert de bal door een tackle van achteren. Kasica passt de bal met de wreef. Wisłocki probeert naar een medespeler te passen. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kasica geeft een lange en hoge pass. Daar is Øglænd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamcur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Galetto passt de bal in één keer door. Tokarz rent richting de bal. Tokarz geeft een lange en hoge pass. Wisłocki is nu in balbezit. Wisłocki geeft een hoge lob. Elkarif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Galetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Galetto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Attanasio de bal. Purcărea is nu in balbezit. Purcărea draait met de bal, schiet en ... Elkarif bokst de bal weg.

44e minuut.
Lizik onderschept slim de pass. Inworp. Wisłocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamcur haalt uit met een fantastische trap. Elkarif kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Varga rent richting de bal. Purcărea verovert de bal door een tackle van achteren. Purcărea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - OverPowers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan 37%, OverPowers 63%.
Orkan - OverPowers 3:0

46e minuut.
Lascu komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Elstad probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Giejsztorewicz de bal. Giejsztorewicz met een sublieme pass. Lascu is nu in balbezit. Lascu draait met de bal, schiet en ... Elkarif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kasica verovert de bal door een tackle van achteren. Kasica met een sublieme pass. Galetto speelt de bal door. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Wisłocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giejsztorewicz geeft de bal voor. Daar is Izdebski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lascu rent richting de bal. Lascu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Tahar speelt de bal door. Wisłocki is nu in balbezit. Wisłocki passt de bal zonder na te denken. Giejsztorewicz rent richting de bal. Giejsztorewicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Varga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wisłocki met de inworp. Giejsztorewicz geeft de bal voor. Purcărea springt en kopt de bal. Elkarif bokst de bal weg. Purcărea rent richting de bal. Purcărea haalt uit met een fantastische trap. Elkarif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Tahar is nu in balbezit. Tahar met een sublieme pass. Wisłocki is nu in balbezit. Wisłocki geeft de bal voor. Purcărea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - OverPowers 4:0

83e minuut.
Tahar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Giejsztorewicz de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Øglænd. Øglænd krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Giejsztorewicz speelt de bal door. Kasica is nu in balbezit. Kasica passt de bal zonder na te denken. Lascu rent richting de bal. Lascu draait met de bal, schiet en ... Elkarif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lascu rent richting de bal. Lascu haalt uit met een fantastische trap. Elkarif werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - OverPowers 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan 26%, OverPowers 74%.
Orkan - OverPowers 5:0