Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.075
  • Stadion: Trybuna B
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 28954
Makka MKS POGOŃ BRZYCZNO
4-4-1 Marcówka Tactiek 442
46% Balbezit 54%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 49.5
solid Schieten solid
very good Passen solid
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Käntzig met een snelle inworp. Mąka probeert naar een medespeler te passen. Topolansky is nu in balbezit. Topolansky haalt uit met een fantastische trap. Rajčevski probeert de bal aan de voet te houden. Abadía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Seniuk kopt de bal weg. Krajewski is nu in balbezit. Dilillo verovert de bal door een tackle van achteren. Seniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Seniuk geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Topolansky kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Makka - MKS POGOŃ BRZYCZNO 1:0

6e minuut.
Gabrian rent richting de bal. Kuljanović onderschept slim de pass. Kuljanović geeft de bal voor. Topolansky krijgt zijn hoofd ertegen. Abadía werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Krajewski onderschept slim de pass. Krajewski met een sublieme pass. Topolansky bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolansky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Makka - MKS POGOŃ BRZYCZNO 2:0

8e minuut.
Topolansky raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Capitão komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Kuljanović is nu in balbezit. Krajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajewski passt de bal zonder na te denken. Capitão bereikt de bal nog maar net als eerste. Capitão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Seniuk passt de bal zonder na te denken. Krajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajewski passt de bal zonder na te denken. Capitão is nu in balbezit. Capitão schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Seniuk probeert naar een medespeler te passen. Kuljanović probeert naar een medespeler te passen. Capitão is nu in balbezit. Capitão haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Kuljanović is nu in balbezit. Kuljanović passt de bal zonder na te denken. Mikita rent richting de bal. Mikita geeft een lange en hoge pass. Capitão springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mąka met de inworp. Gabrian is nu in balbezit. Kuljanović verovert de bal door een tackle van achteren. Kuljanović geeft een hoge lob. Capitão krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makka 20%, MKS POGOŃ BRZYCZNO 80%.
Makka - MKS POGOŃ BRZYCZNO 2:0

48e minuut.
Gabrian geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mąka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuljanović rent richting de bal. Kuljanović geeft een hoge lob. Abadía kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Capitão is nu in balbezit. Capitão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Makka - MKS POGOŃ BRZYCZNO 3:0

50e minuut.
Mąka met een sublieme pass. Capitão rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kudyba. Capitão raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Capitão kan niet meer verder spelen. Banaś komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Krajewski probeert naar een medespeler te passen. Mikita bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikita probeert naar een medespeler te passen. Banaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Kudyba rent richting de bal. Krajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Krajewski passt de bal zonder na te denken. Banaś rent richting de bal. Banaś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilk speelt de bal door. Käntzig bereikt de bal nog maar net als eerste. Käntzig geeft een hoge lob. Banaś springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Banaś rent richting de bal. Banaś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Makka - MKS POGOŃ BRZYCZNO 4:0

89e minuut.
Główczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Banaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajčevski rent richting de bal. Banaś verovert de bal door een tackle van achteren. Banaś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Makka 29%, MKS POGOŃ BRZYCZNO 71%.
Makka - MKS POGOŃ BRZYCZNO 4:0