Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKS Łomża FC Liverpool
111111 Tactiek 532
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 53.5
excellent Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Rochowiak onderschept slim de pass. Nicolai is nu in balbezit. Nicolai passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gabilondo de bal. Gabilondo geeft een hoge lob. Zacharski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak speelt de bal door. Klungelig pakt Kędzierski de bal. Kędzierski geeft de bal voor. Krzanowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gagarin verovert de bal door een tackle van achteren. Kędzierski rent richting de bal. Kędzierski geeft een lange en hoge pass. Krzanowski krijgt zijn hoofd ertegen. Zacharski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - FC Liverpool 1:0

27e minuut.
Kulas met een sublieme pass. Mesanich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesanich passt de bal met de wreef. Śliwa rent richting de bal. Śliwa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kapera passt de bal in één keer door. Kędzierski is nu in balbezit. Kędzierski passt de bal met de wreef. Bedra is nu in balbezit. Bedra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zapolny probeert naar een medespeler te passen. Colina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nicolai. Nicolai krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Kulas probeert naar een medespeler te passen. Colina speelt de bal door. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa draait met de bal, schiet en ... Rochowiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łomża 41%, FC Liverpool 59%.
ŁKS Łomża - FC Liverpool 1:0

67e minuut.
Krzanowski is nu in balbezit. Zapolny onderschept slim de pass. Kapera onderschept slim de pass. Kapera geeft de bal voor. Bedra krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Śliwa probeert naar een medespeler te passen. Kulas is nu in balbezit. Hapka begaat een overtreding. Kulas raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mesanich neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zapolny rent richting de bal. Zapolny passt de bal met de wreef. Bedra speelt de bal door. Krzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzanowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łomża 47%, FC Liverpool 53%.
ŁKS Łomża - FC Liverpool 1:0