Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.075
  • Stadion: FC Plaut Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 41791
FC Plaut AKS KRAKÓW
Podstawowa atak Tactiek 2
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.1 gemiddelde waardering 53.8
solide Schieten solide
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen redelijk


8e minuut.
Uras passt de bal in één keer door. Zolowski rent richting de bal. Mijakowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zolowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Budimir zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Styczek bokst de bal weg.

14e minuut.
Waryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaszewski rent richting de bal. Waryński begaat een overtreding. Waryński krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Olechwierowicz geeft de bal voor. Szubierajski kopt de bal weg. Olechwierowicz heeft problemen om de bal te vangen. Fegert is nu in balbezit. Fegert geeft een lange en hoge pass. Styczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Fegert passt de bal in één keer door. Uras is nu in balbezit. Uras passt de bal zonder na te denken. Ignjatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignjatić draait met de bal, schiet en ... Styczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Skibicki is nu in balbezit. Skibicki geeft een lange en hoge pass. Szubierajski heeft problemen om de bal te vangen. Waryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński schiet op doel. Galgóczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Uras met een sublieme pass. Sorajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorajlić probeert naar een medespeler te passen. Zolowski is nu in balbezit. Zolowski schiet op doel. Styczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Sorajlić passt de bal zonder na te denken. Uras is nu in balbezit. Uras passt de bal met de wreef. Ignjatić is nu in balbezit. Ignjatić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Uras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uras speelt de bal door. Fegert geeft de bal voor. Ignjatić rent richting de bal. Ignjatić haalt uit met een fantastische trap. Styczek bokst de bal weg. Budimir rent richting de bal. Budimir schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Enache is nu in balbezit. Enache geeft een hoge lob. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco schiet op doel. Galgóczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - AKS KRAKÓW 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plaut 60%, AKS KRAKÓW 40%.
FC Plaut - AKS KRAKÓW 1:0

53e minuut.
Ignjatić verovert de bal door een tackle van achteren. Olechwierowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ignjatić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Budimir neemt de penalty, wat een uithaal! Styczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Plaut - AKS KRAKÓW 1:1

62e minuut.
Mijakowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zolowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sorajlić rent richting de bal. Sorajlić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Budimir bereikt de bal nog maar net als eerste. Budimir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - AKS KRAKÓW 1:2

64e minuut.
Sorajlić rent richting de bal. Sorajlić probeert naar een medespeler te passen. Fegert met een sublieme pass. Ignjatić rent richting de bal. Ignjatić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Sorajlić speelt de bal door. Łakomski heeft problemen om de bal te vangen. Budimir bereikt de bal nog maar net als eerste. Budimir draait met de bal, schiet en ... Styczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sorajlić kopt de bal weg. Mijakowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Budimir. Budimir krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Mijakowski geeft een lange en hoge pass. Hełminiak kopt de bal weg. Sorajlić probeert naar een medespeler te passen. Mijakowski verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Plaut - AKS KRAKÓW 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Plaut 64%, AKS KRAKÓW 36%.
FC Plaut - AKS KRAKÓW 1:3