Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.076
  • Stadion: Ghrum Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 34847
Ghrum KP Bielany
L424 Tactiek nowa_v2
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
60.7 gemiddelde waardering 65.1
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


11e minuut.
Sebiskveradze kopt de bal weg. Blaszak rent richting de bal. Blaszak passt de bal in één keer door. Łachowski rent richting de bal. Łachowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Adıvar passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Foster de bal onder controle te krijgen. Kilimcioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilimcioğlu geeft een hoge lob. Faliński springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Faliński geeft een hoge lob. Pantelić verovert de bal door een tackle van achteren. Adıvar is nu in balbezit. Adıvar geeft de bal voor. Faliński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Łachowski heeft problemen om de bal te vangen. Łachowski geeft de bal voor. Barchesi kopt de bal weg. Sebiskveradze is nu in balbezit. Sebiskveradze draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
De Moreno rent richting de bal. De Moreno probeert naar een medespeler te passen. Blaszak rent richting de bal. Blaszak geeft de bal voor. Sebiskveradze maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Foster kopt de bal weg. Faliński is nu in balbezit. Warczachowski begaat een overtreding. Faliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dheedene wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghrum 52%, KP Bielany 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ghrum - KP Bielany 0:0

46e minuut.
Dudar komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Pantelić is nu in balbezit. Pantelić passt de bal met de wreef. Łachowski heeft problemen om de bal te vangen. Łachowski geeft de bal voor. Zawadzki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mommens kopt de bal weg. Foster speelt de bal door. Kilimcioğlu rent richting de bal. Kilimcioğlu geeft een hoge lob. Ereu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. MacLaverty komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Blaszak passt de bal met de wreef. Sebiskveradze rent richting de bal. Dudar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebiskveradze verovert de bal door een tackle van achteren. Sebiskveradze schiet op doel. Açık kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Masciarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Łachowski zal de hoekschop nemen. Zawadzki probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dheedene bereikt de bal nog maar net als eerste. Dheedene passt de bal met de wreef. Adıvar speelt de bal door. Faliński rent richting de bal. Faliński schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szałęga komt het veld opgelopen. Jáger komt het veld opgelopen. Śmiglewski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Fininho komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Dheedene speelt de bal door. Foster met een sublieme pass. Adıvar met een sublieme pass. Faliński rent richting de bal. Faliński draait met de bal, schiet en ... Osorio bokst de bal weg.

82e minuut.
Foster speelt de bal door. Fininho is nu in balbezit. Fininho speelt de bal door. MacLaverty rent richting de bal. MacLaverty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ghrum - KP Bielany 1:0

85e minuut.
Adıvar passt de bal met de wreef. Pantelić geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sebiskveradze de bal onder controle te krijgen. Masciarelli geeft de bal voor. MacLaverty krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghrum 52%, KP Bielany 48%.
Ghrum - KP Bielany 1:0