Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.076
  • Stadion: WRWE Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 18729
WRWE FC EPIDEMIA
o Tactiek kim
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
50.6 gemiddelde waardering 53.8
goed Schieten formidabel
solide Passen matig
zeer goed Verdedigen formidabel


11e minuut.
Ignat maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bruheim kopt de bal weg. Setcki rent richting de bal. Anielski rent richting de bal. Anielski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Galvis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Trumiński probeert naar een medespeler te passen. Holloway rent richting de bal. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway is nu in balbezit. Holloway schiet op doel. Reis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Setcki kan de bal niet met de borst controleren. Michalak is nu in balbezit. Onofraş onderschept slim de pass. Holloway verovert de bal door een tackle van achteren. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Onofraş rent richting de bal. Michalak verovert de bal door een tackle van achteren. Michalak geeft een hoge lob. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Daar is Földi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Földi geeft een lange en hoge pass. Michalak kopt de bal weg. Holloway is nu in balbezit. Holloway draait met de bal, schiet en ... Reis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRWE 57%, FC EPIDEMIA 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WRWE - FC EPIDEMIA 0:0

60e minuut.
Földi rent richting de bal. Setcki onderschept slim de pass. Setcki geeft een lange en hoge pass. Anielski is nu in balbezit. Anielski draait met de bal, schiet en ... Galvis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Dorosz passt de bal met de wreef. Cara bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway verovert de bal door een tackle van achteren. Holloway haalt uit met een fantastische trap. Reis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Lucas komt het veld opgelopen. Bajer komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Buitenspel voor Michalak. Goede buitenspelval van de verdediging. Kloc neemt vlug de vrije trap. Bruheim is nu in balbezit. Bruheim haalt uit met een fantastische trap. Galvis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - FC EPIDEMIA 1:0

88e minuut.
Földi met een sublieme pass. Podmagorski met een sublieme pass. Dorosz rent richting de bal. Dorosz geeft de bal voor. Holloway springt en kopt de bal. Bajer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRWE 44%, FC EPIDEMIA 56%.
WRWE - FC EPIDEMIA 1:0