Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Sosnowiec Team Solomid
Christy Tactiek Farciarska v10
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 55.8
good Schieten very good
average Passen very good
excellent Verdedigen good


7e minuut.
Marin is nu in balbezit. Marin geeft een lange en hoge pass. Daar is Marsol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślepecki onderschept slim de pass. Ślepecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Team Solomid 0:1

10e minuut.
Mirończuk verovert de bal door een tackle van achteren. Mirończuk passt de bal zonder na te denken. Stęgierski rent richting de bal. Stęgierski draait met de bal, schiet en ... Bal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Team Solomid 0:2

17e minuut.
Luz passt de bal in één keer door. Kerepeczky is nu in balbezit. Kerepeczky passt de bal met de wreef. Stęgierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęgierski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Marin is nu in balbezit. Marin passt de bal met de wreef. Stęgierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęgierski schiet op doel. Bal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Team Solomid 0:3

30e minuut.
García Lopez verovert de bal door een tackle van achteren. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin geeft een hoge lob. Stęgierski is nu in balbezit. Stęgierski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Haan trapt de bal weg van het doel. Marin kopt de bal weg. Stęgierski is nu in balbezit. Stęgierski draait met de bal, schiet en ... Bal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Team Solomid 0:4

37e minuut.
Luz is nu in balbezit. Luz geeft een hoge lob. García Lopez heeft problemen om de bal te vangen. García Lopez geeft de bal voor. Żuczek springt en kopt de bal. Haan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marin kopt de bal weg. Daar is Marsol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stęgierski. Stęgierski krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Luz onderschept slim de pass. Luz met een sublieme pass. Kerepeczky rent richting de bal. Kerepeczky geeft de bal voor. Stęgierski is nu in balbezit. Paal! Klungelig pakt Stęgierski de bal. Stęgierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Team Solomid 0:5

44e minuut.
García Lopez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luz met een snelle inworp. Kerepeczky is nu in balbezit. Kerepeczky geeft een hoge lob. Bal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 72%, Team Solomid 28%.
FC Arsenal Sosnowiec - Team Solomid 0:5

46e minuut.
Mahşer komt het veld opgelopen. Hintermayer komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Hintermayer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kerepeczky de bal. Kerepeczky speelt de bal door. Stęgierski is nu in balbezit. Stęgierski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kerepeczky passt de bal met de wreef. Marin speelt de bal door. Stęgierski rent richting de bal. Kerepeczky rent richting de bal. Kerepeczky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk geeft de bal voor. Petroni heeft problemen om de bal te vangen. Stęgierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęgierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Team Solomid 0:6

62e minuut.
Szmyt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ślepecki speelt de bal door. Kerepeczky speelt de bal door. Stęgierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęgierski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Popowicz speelt de bal door. Karjalainen is nu in balbezit. Karjalainen passt de bal in één keer door. Mahşer rent richting de bal. Mahşer draait met de bal, schiet en ... Haan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ślepecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepecki passt de bal in één keer door. Szmyt rent richting de bal. Szmyt met een sublieme pass. Stęgierski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Team Solomid 0:7

76e minuut.
Kerepeczky met een sublieme pass. Stęgierski is nu in balbezit. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ... Bal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Team Solomid 0:8

80e minuut.
Stęgierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęgierski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Petroni de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kerepeczky geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 65%, Team Solomid 35%.
FC Arsenal Sosnowiec - Team Solomid 0:8