Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Solomid FC Arsenal Sosnowiec
Farciarska v10 Tactiek Christy
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
59.9 gemiddelde waardering 44.1
excellent Schieten adequate
excellent Passen adequate
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Matkó speelt de bal door. Lipinaitis rent richting de bal. Lipinaitis speelt de bal door. Mahşer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahşer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kerepeczky passt de bal in één keer door. Luz is nu in balbezit. Luz met een sublieme pass. Iliński geeft een hoge lob. Szmyt bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Szmyt geeft een lange en hoge pass. Pipablaquigrafo kopt de bal weg. Marin probeert naar een medespeler te passen. Stęgierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęgierski draait met de bal, schiet en ... Arcanjo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kerepeczky neemt de hoekschop. Stęgierski springt en kopt de bal. Arcanjo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kerepeczky geeft een hoge lob. Petroni rent richting de bal. Stęgierski onderschept slim de pass. Stęgierski draait met de bal, schiet en ... Arcanjo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Solomid - FC Arsenal Sosnowiec 1:0

20e minuut.
Kerepeczky speelt de bal door. Marin is nu in balbezit. Kerepeczky speelt de bal door. Stęgierski rent richting de bal. Stęgierski haalt uit met een fantastische trap. Arcanjo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Petroni probeert de bal aan de voet te houden. Kerepeczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerepeczky passt de bal in één keer door. Daar is Stęgierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stęgierski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Inworp. Luz met de inworp. Kerepeczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerepeczky geeft de bal voor. Stęgierski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Mirończuk onderschept slim de pass. Mirończuk passt de bal in één keer door. Stęgierski is nu in balbezit. Stęgierski draait met de bal, schiet en ... Arcanjo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Solomid - FC Arsenal Sosnowiec 2:0

43e minuut.
Ślepecki met een sublieme pass. Szmyt rent richting de bal. Szmyt passt de bal zonder na te denken. Stęgierski is nu in balbezit. Stęgierski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Solomid 21%, FC Arsenal Sosnowiec 79%.
Team Solomid - FC Arsenal Sosnowiec 2:0

46e minuut.
Sędłak komt het veld opgelopen. Tímár komt het veld opgelopen. Marsol komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Marin passt de bal met de wreef. Szmyt rent richting de bal. Szmyt speelt de bal door. Stęgierski rent richting de bal. Stęgierski haalt uit met een fantastische trap. Arcanjo bokst de bal weg.

49e minuut.
Marin is nu in balbezit. Marin met een sublieme pass. Kerepeczky geeft een lange en hoge pass. Szmyt maakt een snoekduik en kopt de bal. Arcanjo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt García Lopez de bal. Stęgierski rent richting de bal. Stęgierski haalt uit met een fantastische trap. Arcanjo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kerepeczky rent richting de bal. Kerepeczky passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marin de bal. Szmyt rent richting de bal. Szmyt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kerepeczky de bal. Kerepeczky schiet op doel. García Lopez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arcanjo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Ciora de bal. Szmyt rent richting de bal. Ciora maakt een afschuwelijke overtreding. Ciora krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Luz met de inworp. Daar is Marin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marin speelt de bal door. Stęgierski rent richting de bal. Stęgierski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Kerepeczky de bal. Kerepeczky geeft een hoge lob. Marsol controleert de bal met de borst. Stęgierski rent richting de bal. Stęgierski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pipablaquigrafo speelt de bal door. Tímár is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mirończuk. Mirończuk krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Mirończuk neemt vlug de vrije trap. Stęgierski is nu in balbezit. Szmyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmyt schiet op doel. Arcanjo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Solomid - FC Arsenal Sosnowiec 3:0

63e minuut.
Szmyt schiet op doel. Klungelig pakt Rebocho de bal. Ślepecki is nu in balbezit. Ślepecki geeft een lange en hoge pass. Stęgierski springt en kopt de bal. Arcanjo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Marsol geeft de bal voor. Inworp. Szmyt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ślepecki geeft een lange en hoge pass. Stęgierski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Solomid - FC Arsenal Sosnowiec 4:0

73e minuut.
Lipinaitis kopt de bal weg. Mirończuk is nu in balbezit. Tímár begaat een overtreding. Mirończuk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mirończuk kan niet meer verder spelen. Tímár probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garlaty komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Stęgierski draait met de bal, schiet en ... Marsol probeert de bal aan de voet te houden. Rebocho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepecki verovert de bal door een tackle van achteren. Ślepecki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Solomid 28%, FC Arsenal Sosnowiec 72%.
Team Solomid - FC Arsenal Sosnowiec 4:0