Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC EPIDEMIA Lary i Penaty
kim Tactiek Reaktancja
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 4
54.2 gemiddelde waardering 55.3
formidable Schieten very good
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Kuliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhar maakt een afschuwelijke overtreding. Kuliga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuliga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bauer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Honák. Honák krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Trumiński probeert naar een medespeler te passen. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer is nu in balbezit. Bauer draait met de bal, schiet en ... Fernández Carbajo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EPIDEMIA - Lary i Penaty 1:0

15e minuut.
Podmagorski geeft de bal voor. Honák rent richting de bal. Holloway verovert de bal door een tackle van achteren. Holloway draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC EPIDEMIA - Lary i Penaty 2:0

16e minuut.
Groenweghe geeft een hoge lob. Hristodorescu kopt de bal weg. González Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. González Díez geeft een hoge lob. Pajello maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Galvis trapt de bal weg van het doel. Honák heeft problemen om de bal te vangen. Bauer rent richting de bal. Bauer schiet op doel. Fernández Carbajo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hristodorescu rent richting de bal. Hristodorescu passt de bal zonder na te denken. Groenweghe probeert naar een medespeler te passen. Lindo rent richting de bal. Lindo haalt uit met een fantastische trap. Galvis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Klungelig pakt González Díez de bal. Warszczyk is nu in balbezit. González Díez begaat een overtreding. González Díez krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Warszczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Podmagorski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Pittamiglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauer rent richting de bal. Holloway rent richting de bal. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt González Díez de bal. Jeziorski bereikt de bal nog maar net als eerste. González Díez begaat een overtreding. González Díez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

37e minuut.
Honák geeft de bal voor. Hristodorescu probeert de bal aan de voet te houden. Trumiński geeft de bal voor. Bauer rent richting de bal. Bauer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EPIDEMIA 55%, Lary i Penaty 45%.
FC EPIDEMIA - Lary i Penaty 2:0

47e minuut.
Pittamiglio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trumiński met een snelle inworp. Podmagorski rent richting de bal. Podmagorski speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Jeziorski passt de bal met de wreef. Warszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Hristodorescu onderschept slim de pass. Hristodorescu geeft de bal voor. Lindo krijgt zijn hoofd ertegen. Galvis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fekhar rent richting de bal. Fekhar schiet op doel. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Hristodorescu met een snelle inworp. Gogoasă is nu in balbezit. Bauer verovert de bal door een tackle van achteren. Holloway rent richting de bal. Holloway haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Buitenspel voor Lindo. Goede buitenspelval van de verdediging. Danielewicz neemt vlug de vrije trap. Warszczyk kopt de bal weg. Holloway rent richting de bal. Holloway schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Groenweghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Földi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajello verovert de bal door een tackle van achteren. Pajello geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kuliga geeft een hoge lob. Gogoasă is nu in balbezit. Bauer verovert de bal door een tackle van achteren. Bauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC EPIDEMIA - Lary i Penaty 3:0

89e minuut.
Inotlewski geeft de bal voor. Podmagorski kopt de bal weg. Bugnies probeert de bal aan de voet te houden. Bauer is nu in balbezit. Bauer draait met de bal, schiet en ... Fernández Carbajo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EPIDEMIA - Lary i Penaty 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EPIDEMIA 54%, Lary i Penaty 46%.
FC EPIDEMIA - Lary i Penaty 4:0