Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Solomid Smurfy Jankosa
Farciarska v10 Tactiek ofensywa
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
55.5 gemiddelde waardering 48.5
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Lauronen probeert naar een medespeler te passen. Madejczyk is nu in balbezit. Madejczyk passt de bal zonder na te denken. Gürel rent richting de bal. Gürel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lauronen onderschept slim de pass. Lauronen geeft een hoge lob. Czułada rent richting de bal. Czułada draait met de bal, schiet en ... Haan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Solomid - Smurfy Jankosa 0:1

8e minuut.
Luz rent richting de bal. Kerepeczky met een sublieme pass. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin geeft de bal voor. Stęgierski krijgt zijn hoofd ertegen. do Futebol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Popowicz geeft een lange en hoge pass. Szmyt kopt de bal weg. Klungelig pakt Ravelo de bal. Stęgierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęgierski draait met de bal, schiet en ... do Futebol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Mirończuk geeft een hoge lob. Kerepeczky rent richting de bal. Kerepeczky geeft de bal voor. Stęgierski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Solomid - Smurfy Jankosa 1:1

40e minuut.
Marin met een sublieme pass. Mignini is nu in balbezit. Mignini passt de bal in één keer door. Stęgierski is nu in balbezit. Stęgierski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Solomid 40%, Smurfy Jankosa 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Solomid - Smurfy Jankosa 1:1

50e minuut.
Lauronen passt de bal in één keer door. Madejczyk is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Madejczyk zal de hoekschop nemen. Gürel kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jurczyk geeft een lange en hoge pass. Ślepecki geeft de bal voor. Stęgierski is nu in balbezit. Stęgierski haalt uit met een fantastische trap. do Futebol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Solomid - Smurfy Jankosa 2:1

56e minuut.
Hejmánek geeft een hoge lob. Jurczyk is nu in balbezit. Jurczyk passt de bal zonder na te denken. Stęgierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęgierski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Luz rent richting de bal. Luz passt de bal zonder na te denken. Marin is nu in balbezit. Stęgierski rent richting de bal. Stęgierski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kerepeczky geeft een hoge lob. Ślepecki speelt de bal door. Szmyt is nu in balbezit. Szmyt schiet op doel. do Futebol bokst de bal weg.

64e minuut.
Daar is Szmyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmyt passt de bal zonder na te denken. Stęgierski rent richting de bal. Stęgierski schiet op doel. do Futebol probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team Solomid - Smurfy Jankosa 3:1

67e minuut.
Coello passt de bal met de wreef. Czułada is nu in balbezit. Gürel is nu in balbezit. Gürel haalt uit met een fantastische trap. Haan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lauronen speelt de bal door. Daar is Stęgierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stęgierski passt de bal zonder na te denken. Szmyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmyt haalt uit met een fantastische trap. do Futebol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Coello onderschept slim de pass. Coello met een sublieme pass. Reim bereikt de bal nog maar net als eerste. Reim passt de bal in één keer door. Stęgierski rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stęgierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęgierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Solomid - Smurfy Jankosa 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Solomid 35%, Smurfy Jankosa 65%.
Team Solomid - Smurfy Jankosa 4:1