Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.T.S. Wisła Kraków KP Bielany
Tiki-Taka Tactiek nowa_v2
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.9 gemiddelde waardering 67.4
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Łachowski passt de bal in één keer door. Daar is De Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Moreno passt de bal met de wreef. Sebiskveradze is nu in balbezit. Sebiskveradze haalt uit met een fantastische trap. Milovanov bokst de bal weg.

6e minuut.
Razgauskas verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Blaszak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sebiskveradze maakt een snoekduik en kopt de bal. Milovanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - KP Bielany 0:1

16e minuut.
Zjajić passt de bal zonder na te denken. Sierant rent richting de bal. Sierant passt de bal in één keer door. Tymiński is nu in balbezit. Tymiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G.T.S. Wisła Kraków - KP Bielany 1:1

18e minuut.
De Moreno is nu in balbezit. De Moreno passt de bal in één keer door. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry haalt uit met een fantastische trap. Milovanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - KP Bielany 1:2

24e minuut.
Zjajić passt de bal zonder na te denken. Sierant is nu in balbezit. Sierant passt de bal zonder na te denken. Tymiński is nu in balbezit. Tymiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zjajić met een snelle inworp. Aranlı met een sublieme pass. Sierant geeft een lange en hoge pass. Tymiński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aranlı met een snelle inworp. Bayarri probeert naar een medespeler te passen. Tymiński rent richting de bal. Tymiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Herea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebiskveradze onderschept slim de pass. Kuběna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebiskveradze verovert de bal door een tackle van achteren. Sebiskveradze draait met de bal, schiet en ... Milovanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Azizudeen de bal. Azizudeen verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - KP Bielany 1:3

35e minuut.
De Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moreno passt de bal met de wreef. Łachowski probeert naar een medespeler te passen. Sebiskveradze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebiskveradze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Aranlı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sánchez Llibre komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Łachowski speelt de bal door. Sebiskveradze rent richting de bal. Kuběna maakt een afschuwelijke overtreding. Kuběna krijgt een gele kaart. Sebiskveradze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łachowski met een snel genomen vrije trap. Sebiskveradze krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Herea met de inworp. Bayarri rent richting de bal. Bayarri passt de bal in één keer door. Daar is Lisiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisiecki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bayarri speelt de bal door. Lisiecki probeert naar een medespeler te passen. Zjajić is nu in balbezit. Zjajić geeft een hoge lob. Tymiński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 51%, KP Bielany 49%.
G.T.S. Wisła Kraków - KP Bielany 1:3

46e minuut.
Mihai komt het veld opgelopen. Bajzert komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kuběna verovert de bal door een tackle van achteren. Kuběna speelt de bal door. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki geeft een hoge lob. Mihai krijgt zijn hoofd ertegen. Osorio bokst de bal weg.

54e minuut.
Bayarri met een sublieme pass. Zjajić is nu in balbezit. Zjajić speelt de bal door. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Sánchez Llibre bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moreno onderschept slim de pass. De Moreno passt de bal in één keer door. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Krysztofiak met de inworp. Blaszak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sánchez Llibre. Sánchez Llibre krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Mihai passt de bal zonder na te denken. Zjajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zjajić passt de bal zonder na te denken. Mihai rent richting de bal. Mihai haalt uit met een fantastische trap. Osorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Cameán probeert naar een medespeler te passen. Bayarri probeert naar een medespeler te passen. Zjajić is nu in balbezit. Zjajić geeft de bal voor. Mihai springt en kopt de bal. Osorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Daar is Zjajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zjajić geeft de bal voor. Sierant kopt de bal weg. Lisiecki geeft de bal voor. Mihai springt en kopt de bal. Osorio bokst de bal weg.

70e minuut.
Sánchez Llibre onderschept slim de pass. Sánchez Llibre met een sublieme pass. Mihai is nu in balbezit. Mihai draait met de bal, schiet en ... Osorio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - KP Bielany 2:3

70e minuut.
Zawadzki komt het veld opgelopen. Jáger komt het veld opgelopen. Szałęga komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Jáger kopt de bal weg. Zawadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuběna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zawadzki raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Łachowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - KP Bielany 2:4

89e minuut.
Zjajić kopt de bal weg. Blaszak is nu in balbezit. Sánchez Llibre begaat een overtreding. Sánchez Llibre krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 43%, KP Bielany 57%.
G.T.S. Wisła Kraków - KP Bielany 2:4