Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Lipsk Ghrum
PolaP Tactiek L424
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
48.7 gemiddelde waardering 60.1
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


7e minuut.
Adıvar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dheedene is nu in balbezit. Adıvar rent richting de bal. Adıvar geeft een hoge lob. Faliński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Vadicska speelt de bal door. Gollus heeft problemen om de bal te vangen. Gollus speelt de bal door. Coyopay rent richting de bal. Coyopay schiet op doel. Açık verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lipsk - Ghrum 1:0

13e minuut.
Zagorčić probeert naar een medespeler te passen. Gollus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollus probeert naar een medespeler te passen. Valeriano is nu in balbezit. Valeriano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Açık bokst de bal weg.

15e minuut.
Klungelig pakt Pimienta de bal. Pimienta passt de bal zonder na te denken. Kilimcioğlu is nu in balbezit. Kilimcioğlu geeft de bal voor. Adıvar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Maciejski met een sublieme pass. Valeriano rent richting de bal. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejski rent richting de bal. Maciejski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Lipsk 60%, Ghrum 40%.
Torpedo Lipsk - Ghrum 1:0

46e minuut.
Dudar komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ščukanec komt het veld opgelopen. Steindórsson komt het veld opgelopen. Bivoj komt het veld opgelopen. MacLaverty komt het veld opgelopen. Bükszegi komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Adıvar probeert naar een medespeler te passen. Foster is nu in balbezit. Foster passt de bal met de wreef. Faliński is nu in balbezit. Faliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Fininho komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Adıvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıvar probeert naar een medespeler te passen. MacLaverty rent richting de bal. MacLaverty haalt uit met een fantastische trap. Petelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpedo Lipsk - Ghrum 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Lipsk 54%, Ghrum 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Lipsk - Ghrum 1:1