Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC EPIDEMIA FC Zakopane
kim Tactiek Winter
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 54.3
uitstekend Schieten solide
redelijk Passen solide
solide Verdedigen formidabel


17e minuut.
Galvis met een sublieme pass. Max is nu in balbezit. Trumiński onderschept slim de pass. Trumiński speelt de bal door. Bauer is nu in balbezit. Pelicano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Podmagorski rent richting de bal. Max verovert de bal door een tackle van achteren. Max geeft een lange en hoge pass. Ongpauco is nu in balbezit. Ongpauco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Bauer speelt de bal door. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Topaloğlu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Topaloğlu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Holloway is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dorosz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Holloway springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Chochołek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trumiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podmagorski probeert naar een medespeler te passen. Dorosz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Demeter verovert de bal door een tackle van achteren. Demeter met een sublieme pass. Ongpauco is nu in balbezit. Ongpauco schiet op doel. Galvis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Daar is Max, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Max passt de bal zonder na te denken. Földi is nu in balbezit. Ongpauco verovert de bal door een tackle van achteren. Ongpauco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dorosz met een sublieme pass. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochołek rent richting de bal. Bauer verovert de bal door een tackle van achteren. Bauer schiet op doel. Pelicano bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EPIDEMIA - FC Zakopane 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EPIDEMIA 50%, FC Zakopane 50%.
FC EPIDEMIA - FC Zakopane 1:0

46e minuut.
Hatoshi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bustos is nu in balbezit. Holloway verovert de bal door een tackle van achteren. Duchini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Duchini krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Holloway kopt de bal weg. Bauer is nu in balbezit. Duchini is nu in balbezit. Holloway onderschept slim de pass. Holloway draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dorosz verovert de bal door een tackle van achteren. Dorosz passt de bal in één keer door. Holloway rent richting de bal. Holloway haalt uit met een fantastische trap. Pelicano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EPIDEMIA - FC Zakopane 2:0

84e minuut.
Holloway kopt de bal weg. Bauer rent richting de bal. Chochołek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bauer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bauer kan niet meer verder spelen. Chochołek probeert naar een medespeler te passen. Michalak komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Holloway neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EPIDEMIA - FC Zakopane 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EPIDEMIA 40%, FC Zakopane 60%.
FC EPIDEMIA - FC Zakopane 3:0